Vedeta a dezvăluit că a amânat nunta cu Alex Rodriguez de două ori din cauza pandemiei COVID-19. „Nu există nicio grabă”, spune celebra artistă.

Jennifer Lopez a fost intervievată de Mario Lopez, care a întrebat-o daca va avea o nuntă restrânsă date fiind condițiile actuale, create de pandemie. Artista a spus că există o mulțime de factori care intră în luarea deciziei. Vedeta a continuat: „Cred doar că o să așteptăm. Nu este nicio grabă.  Suntem ok, totul este grozav.  Nunta se va întâmpla când va fi momentul potrivit”.

J-Lo a mai spus: „Simt că nu este o prioritate imensă să insiști să faci o nuntă mare chiar acum. Nu asta înseamnă viața, viața este doar să ne bucurăm unul de celălalt și să petrecem timp împreună și să fim recunoscători pentru toate lucrurile pe care le avem”. Cuplul Jennifer Lopez – Alex Rodriguez ar fi trebuit inițial să aibă nunta în Italia în aceasta vară. Cei doi au plătit deja integral evenimentul dar situația critică din peninsulă a făcut ca momentul să nu se mai întâmple.

J-Lo a primit 5 inele de logodnă și crește 4 copii

Jennifer și A-Rod îi cresc împreună pe cei patru copii ai lor. J-Lo e mamă de gemeni în vârstă de 12 ani, copii din cea de a treia căsătorie a sa, cu Marc Anthony, relație care a durat 10 ani, din 2004 până în 2014. Pe de altă parte, partenerul ei a adus în familie pe cele două fete ale sale, adolescente. Alex Rodriguez a fost căsătorit anterior cu profesorul de psihologie Cynthia Scurtis din 2002 până în 2008. Familia amestecată a pozat săptămâna trecută pentru o fotografie de familie pentru Ziua Recunoștinței.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt și niște părinți dedicați. A-Rod are două fiice cu fosta sa soție Cynthia Scurtis, Natasha, în vârstă de 15 ani, și Ella, în vârstă de 12 ani, în timp ce J-Lo are gemenii Max și Emme, în vârstă de 12 ani, concepuți cu al treilea soț al ei, Marc Anthony.

Într-un videoclip de pe YouTube care își promova turneul din iunie anul trecut, Jennifer a mărturisit că primele două căsătorii nu „contează cu adevărat” pentru că au fost, oricum, foarte scurte. Ceea ce își dorește ea e o „nuntă mare la biserică” cu Alex. Când Alex a cerut-o de soție, în martie anul trecut, i-a prezentat al cincilea inel de logodnă – celelalte inele fiind primite de J-Lo de la cei trei foști soți ai ei și de la fostul logodnic Ben Affleck.

Sursa foto: Instagram

Cui îi arată Anca Țurcașiu degetul (din mijloc)?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp