Jacheta de piele neagră a reprezentat mereu un simbol atunci când a venit vorba de stilul vestimentar al toamnei.  Anul acesta, trendsetterii au schimbat culoarea. Maroul, în toate nuanțele lui, e la modă.

Nuanțele de maro au intrat în trend încă de la începutul anului 2020. Le-am regăsit în culorile accesoriilor, dar și în piesele vestimentare. Paltoane și geci, pulovere, rochii, genți și cizme, toate au împrumutat culoarea.

Cum intrăm în plină perioadă de reduceri, putem spune că nu e un moment mai potrivit pentru a investi într-o geacă de piele maro.

Ce model e la modă? Ei bine, orice îți vine bine. Poți să te joci cu design-ul, mergând atât spre blazere supradimensionate, jachete tip cămașă, dar și trench-uri. Ideea e ca toate acestea să fie maro.

Zilele acestea puteți găsi piese de lux la reducere, dra și discount-uri mari la brandurile mainstream. Cuvântul de ordine de Black Friday e accesibilitate. La Zara, Mango, H&M  aveți de unde alege.

O altă piesă vestimentară extrem de iubită în sezonul răcoros este geaca de piele clasică, ce este mereu legată de acest sezon. O astfel de piesă nu ar trebui să îți lipsească din garderobă.

Un mare hit al momentului îl reprezintă cămașa de piele. Atunci când temperaturile îți permit, poți să o folosești pe post de jachetă, arătând extrem de bine stilizată atât în ținutele casual, cât și în unele mai elegante. Cămașa de piele aduce cu sine un aer nostalgic ținutei.

Sursa foto: Instagram, Zara, H&M

Cum se îmbrăcau cei mai „fashion” bucureșteni acum un secol

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri