Jador i-a făcut o nedreptate unui copil. Ce a urmat după

Jador i-a făcut o nedreptate unui copil. Ce a urmat după
Jador e unul din cei mai ascultați maneliști ai noului val. E absolut iubit de fani, și nu are puțini.

Îmbogățit, practic, peste noapte, după ce a fost luat sub aripa lui Velea, Jador i-a făcut o nedreptate unui copil. Însă ce a urmat după aceea e cu adevărat șocant. Manelistul nu s-a sfiit să relateze totul pe contul său de TikTok.

De altfel, de-a lungul timpului, manelistul a recunoscut că a avut o copilărie în care că lipsurile materiale erau la ordinea zilei. De aceea, grija lui permanentă, de când a ajuns celebru și bogat, e să asigure bunăstarea întregii familii.

Jador i-a făcut o nedreptate unui copil

La semafor, noaptea trecută, manelistul a fost oprit de un adolescent care i-a cerut ajutorul. În primă fază manelistul nu l-a crezut. Celebrul manelist a recunoscut că a fost prima dată sceptic. El nu încurajează cerșetoria. Întotdeauna îndeamnă la muncă. Jador însuși, până să ajungă celebru, a muncit din greu. Totuși, a ieșit din mașină să comunice cu cel care-i cerea ajutorul.

Apoi a povestit, cu lacrimi în ochi, că nu l-a crezut pe adolescent atunci când i-a spus că are 15 ani. Sărăcia și lipsurile l-au făcut să arate matur.  Când a aflat drama acestuia, artistul a izbucnit pe loc în lacrimi, în mediul online. Și-a dat seama că l-a judecat greșit și că tânărul nu își poate folosi una dintre mâini.

@jador♬ sunet original – Jador

Brusc, a decis să își repare fapta. L-a luat pe tânăr cu el în mașină și l-a dus la cel mai apropiat hipermarket. Adolescentul i-a povestit că era extrem de înfometat și că i-a fost rușine să ceară de mâncare prietenilor lui. Jador i-a cumpărat puștiului tot ce și-a dorit.

„Îmi tremură telefonul. M-a oprit în trafic, mi-a zis că are pareză și că are 15 ani, a fost la fotbal și i-a fost rușine să ceară mâncare la băieții de vârsta lui, mi-a zis care este situația și că are pareză”, a povestit Jador.

Sursa foto: Instagram