Jador, primele imagini cu casa nouă. Cine e femeia cu care se mută

Jador, primele imagini cu casa nouă. Cine e femeia cu care se mută
Recent, Jador și-a bucurat fanii cu o postare pe Youtube. Cântărețul i-a anunțat pe toți că și-a cumpărat casă.

Locuința în care se va muta Jador este un superb penthouse pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 500.000 de euro.

Jador, primele imagini cu casa nouă. Cine e femeia cu care se mută

A muncit enorm pentru a strânge banii pentru o casă, dar acum Jador e fericit. Și-a văzut visul cu ochii și a reușit să achiziționeze un penthouse care l-a costat 500.000 de euro. Artistul n-a mai rezistat și a vrut să le arate tuturor frumusețea de apartament, specificând și faptul că va sta alături de sora sa.

„Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine. Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau”, a declarat Jador pe filmare.

„Dumnezeu să vă binecuvânteze și pe voi cu o casă frumoasă așa cum vă doriți”

Cântărețul mai are puțin de așteptat până când va locui în apartamentul, pentru că nu e încă finalizat, dar și-a făcut deja planurile pentru fiecare cameră în parte.

Jador le-a mulțumit fanilor pentru ajutorul primit mereu de la ei și le-a dorit să le dea Dumnezeu o casă ca a lui. “Dumnezeu să vă binecuvânteze și pe voi cu o casă frumoasă așa cum vă doriți.”, a mai spus cântărețul.

Dar cu iubirea cum rămâne?

Dacă în carieră îi merge foarte bine, la capitolul dragoste Jador mai are de recuperat. Jador e pretențios la femei, așa că domnițele care suspină după el au de suferit. Cântărețul își dorește o femeie serioasă, care nu pleacă noaptea de acasă, e gospodină și dă iubirea de care are nevoie. Deocamdată însă, el spune că o asemenea femeie n-a găsit, dar nu și-a pierdut speranța.

Sursă foto: youtube