Jennifer Lopez arată ce capricii și-a permis la nuntă: „Au fost peste 1.000, cusute manual”. Imagini spectaculoase

Jennifer Lopez arată ce capricii și-a permis la nuntă: „Au fost peste 1.000, cusute manual”. Imagini spectaculoase
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au sărbătorit căsătoria sâmbătă, 20 august, în fața familiei și a prietenilor, la casa actorului din Riceboro, Georgia ( aflată în rezervația Hampton Island, în apropiere de Savannah). Jennifer a avut o viziune foarte precisă pentru toate evenimentele de pe parcursul weekendului nunții lor, iar pentru a o transpune în realitate, cei doi l-au angajat pe Colin Cowie (de la Colin Cowie Lifestyle) pentru a supraveghea toate detaliile.

Weekend-ul a început cu o cină de repetiție vineri seara. Dar momentul cel mai așteptat a avut loc sâmbătă când Jennifer Lopez a îmbrăcat rochia albă. Mireasa a purtat o colecție personalizată Ralph Lauren Collection pentru a merge la altar. Ralph Lauren a fost întotdeauna un designer la care vedeta a apelat. Rochia de mireasă pe care a purtat-o în timpul ceremoniei a fost prima dintre cele trei rochii Ralph Lauren care au alcătuit linia de look-uri pentru cea mai specială seară, scrie Vogue.com.

Peste 1.000 de baticuri și 500 de metri de țesătură au fost tăiate în volane pentru a realiza o versiune eterică a rochiei clasice Ralph Lauren cu guler înalt și coloană. Volanele au fost apoi atașate manual, creând o fustă voluminoasă și romantică.

Mâneca a fost inserată cu un volan în cascadă, drapat de la spatele gulerului până la umăr. Un voal care a măsurat 6 metri a adăugat un strat suplimentar de dramatism.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut nuntă cu 135 de invitați

Mirele a completat look-ul miresei sale cu un sacou clasic de smoching alb, tot de la Ralph Lauren Couture, pantaloni negri și un papion negru. Toți cei cinci copii ai lor (gemenii lui Jennifer și trei ai lui Ben) au purtat, de asemenea, ținute Ralph Lauren.

Ceremonia de 45 de minute a avut loc sub cadrul metalic alb al unei biserici, creată special pentru această ocazie în grădina din spatele casei lui Ben, cu vedere la râul North Newport. Structura a fost decorată cu delphiniums, iar arcadele din aceeași floare – create de Jenevieve Peralta Floral Design și Tulips & Twigs – au ancorat aleea de trecere spre „altar”.

Antrenorul de viață și autorul Jay Shetty a prezidat ceremonia. (De asemenea, el a oficiat anul trecut căsătoria actriței Lily Collins și a regizorului Charlie McDowell, mai arată sursa citată).

Mireasa a mai purtat două rochii albe Ralph Lauren Couture

După ceremonie, familia și prietenii – toți îmbrăcați în alb – s-au adunat pentru un cocktail în casă, înainte de a se îndrepta spre hambar pentru cina festivă care a fost supervizată de bucătarul Bruce Moffett și Cru Catering. Festivitățile din timpul nopții au fost încununate cu un tort realizat de Minette Rushing Custom Cakes, o petrecere de dans condusă de DJ Dubz și un foc de artificii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Jennifer a purtat ulterior alte două rochii de la Ralph Lauren, una cu șiruri de perle în cascadă, iar cealaltă cu siluetă de sirenă și decolteu în formă de gaură de cheiță cu cristale Swarovski. Treizeci de artizani au lucrat pentru a broda manual rochia de candelabru cu perle, cu microplete de tul de mătase, ornamente de perle și cristale Swarovski.

Cea de-a treia rochie Ralph Lauren a avut o suprapunere de organza detașabilă. „Rochiile au fost de vis…Mulțumesc, Ralph Lauren”, a scris Jennifer Lopez.

După ceremonia de sâmbătă, invitații s-au întors duminică pentru a închina pentru tinerii căsătoriți în timpul unui brunch. La nunta din Georgia au fost invitate 135 de persoane.

Poveste de dragoste întinsă pe mai bine de 20 de ani

Nunta cuplului marchează punctul culminant al unei povești de dragoste care se întinde pe mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 2001, în timp ce filmau filmul Gigli. În noiembrie 2002, Ben a cerut-o pe J.Lo în căsătorie cu un diamant solitar roz de 6,1 carate de la Harry Winston. Dar cu o zi înainte de ceremonia din septembrie 2003, cuplul a anunțat că a decis să își amâne nunta din cauza atenției excesive a presei.

„Când ne-am trezit că ne gândim serios să angajăm trei „mirese momeală” distincte în trei locații diferite, ne-am dat seama că ceva nu era în regulă”, a spus cuplul într-o declarație comună la vremea respectivă. „Am început să simțim că spiritul a ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața noastră ar putea fi compromis. Am simțit că ceea ce ar fi trebuit să fie o zi veselă și sacră ar putea fi stricată pentru noi, familiile noastre și prietenii noștri”.

Cei doi s-au separat oficial în ianuarie 2004. Jennifer s-a căsătorit apoi cu Marc Anthony și i-a născut pe gemenii, Max și Emme, iar Ben s-a căsătorit cu Jennifer Garner, cu care are trei copii.

După două decenii, Ben și Jennifer s-au regăsit

Când aceste relații s-au încheiat, au continuat să se întâlnească cu alții – dar în cele din urmă s-au întors unul la celălalt în aprilie 2021.

Un an mai târziu, după ce a fost văzută purtând un diamant natural rar de culoare verde (culoarea ei preferată) strălucitor, de formă pătrată, flancat de diamante albe trapezoidale, Jennifer a confirmat că s-a logodit pentru a doua oară cu Ben, iar cei doi și-au surprins din nou fanii când s-au căsătorit la A Little White Wedding Chapel din Las Vegas, în iunie.

„Rămâi suficient de mult timp și poate că vei găsi cel mai bun moment al vieții tale într-un drive through din Las Vegas, la douăsprezece și jumătate dimineața, în tunelul iubirii, cu copiii tăi și cu cel cu care îți vei petrece toată viața”, a scris Jennifer în buletinul On the JLo. „Dragostea este un lucru minunat, poate cel mai bun dintre lucruri – și merită să aștepți”, a continuat aceasta.

Sursa foto: Instagram