Jennifer Lopez și Ban Affleck, detaliile și imaginile unei nunți spectaculoase

Jennifer Lopez și Ban Affleck, detaliile și imaginile unei nunți spectaculoase
J.Lo și Ben au spus „Da” pentru a doua oară și a fost o nună spectaculoasă, chiar dacă au trecut, mai întâi, pe la spital, după ce soacra mare a alunecat și s-a rănit la picior, iar un alt invitat a avut și el probleme.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut o intrare spectaculoasă la cea de-a doua ceremonie de nuntă sâmbătă seara… el arăta minunat, dar ea a fost „wow”.

Nuntă cu dsress-code

Nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck a fost un eveniment cu tematică albă. Toată lumea a fost îmbrăcat în alb, de la mireasă, la micile domnișoare de onoare sau copiii cuplului, și până la invitați. Singura excepție a fost reprezentată de pantalonii negri de smoching ai lui Ben. Copiii lor au fost prezenți la ceremonie și la petrecerea care a urmat la casa de 8 milioane de dolari a lui Ben din Savannah, Georgia.

După cum se vede în imaginile surprinse de paparazzi, Ben și Jen nu-și puteau lua mâinile unul de pe celălalt în timp ce făceau fotografii cu petrecerea de nuntă. Tema nunții a fost „Old Hollywood”, inclusiv tortul mirilor a fost o cascadă de crem și auriu. La începutul zilei, Lopez și prietenii s-au bucurat de tratamente într-un spa special amenajat lângă ferma rustică, unde mai târziu invitații au petrecut până noaptea târziu.

Oficiant surpriză pentru căsătoria dintre J.Lo și Ben

Printre invitații nunții s-au numărat Matt Damon și soția Luciana, Kevin Smith și soția sa Jennifer, Jason Mewes și soția sa Jordan, titanul agent de talente (și fostul soț al lui Lauren Sanchez) Patrick Whitesell și soția Pia. Oficiantul cununiei celor două vedeta a fost podcasterul Jay Shetty. Acesta e cunoscut ca fiind un antrenor de viață (life coach), scrie TMZ.com. Probabil la sfatul acestuia, nunta a fost înțesată de mesaje pozitive.

În interiorul corpului principal pentru nuntă, un neon cu inscripția „Domnul și doamna Affleck” împodobea un perete, în timp ce pe podea au fost amplasate mai multe panouri de lemn pe care scria: „Dragostea speră întotdeauna și conservă întotdeauna”, „Dragostea nu dă niciodată greș”, „Dragostea protejează întotdeauna, are întotdeauna încredere” sau  „Dragostea nu se înfurie ușor și nu ține evidența greșelilor”.

Postere de filme vechi de la Hollywood, inclusiv Casablanca și King Kong, au fost atârnate în jurul fermei. Pe măsură ce invitații au trecut prin partea din spate a fermei, unde erau aranjate mesele pentru o recepție elegantă, au fost întâmpinați de o pancartă pe care scria: „Jennifer & Ben, baby i love u, heart & soul, marry me, let’s get loud!”. Un leagăn romantic atârna lângă el, iar ventilatoare mari au ajutat la răcorirea invitaților în căldura soarelui din Georgia.

Rochie Ralph Lauren și mărturii de ciocolată

J.Lo a purtat o rochie albă magnifică, cu o trenă foarte lungă Ralph Lauren Couture – de aproximativ 6 metri – în timp ce pășea spre altar. Ea și Ben au avut o primă ședință foto pe pontonul care i-a dus la barca cu care au ajuns la petrecere.

Și, pentru a adăuga un plus de dramatism, toți cei cinci copii ai lor – gemenii lui Lopez, Max și Emme, în vârstă de 14 ani, precum și Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, ai lui Affleck – i-au ținut trena de șase metri, pe o pasarelă care ducea în Riceboro, direct la casa în stil, colonial a lui Ben Affleck.

Mirii au dăruit chiar și ciocolată cu tema „J & B” persoanelor cazate în hotelurile din apropiere, a declarat un anonim presei.  „Vă mulțumim foarte mult pentru că ați făcut ca sărbătoarea weekendului nostru de nuntă să fie atât de specială”, scria pe un bilet, care a venit alături de ciocolată. „Vise plăcute. J & B.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck au stat la coadă să  se căsătorească

Cei doi Affleck au spus pentru prima dată „Da” într-o ceremonie discretă, în Las Vegas, în luna iulie, după ce au obținut o licență de căsătorie din Clark County, NV. A doua zi, Lopez a accesat buletinul său informativ „On The JLo” pentru a împărtăși fanilor detalii din ziua cea mare.

„Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare, a spus atunci actrița. Aseară am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru licență, cu alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie spre capitala mondială a nunților.

În spatele nostru, doi bărbați se țineau de mână și se îmbrățișau. În fața noastră, un cuplu tânăr care a făcut un drum de trei ore de la Victorville în ziua în care fiica lor împlinea doi ani – cu toții ne doream același lucru – ca lumea să ne recunoască drept parteneri și să ne declarăm dragostea lumii prin simbolul străvechi și aproape universal al căsătoriei.

După nuntă a urmat picnicul cu prietenii și rudele, a doua zi

Născută în Bronx, J.Lo l-a întâlnit pe iubitul său din Boston în 2001, pe platoul de filmare al filmului lor Gigli, în timp ce Lopez era încă căsătorită cu cel de-al doilea soț al ei, Cris Judd. În urma despărțirii lor din iunie 2002, cuplul Bennifer a luat ființă, Affleck cerându-i prima dată mâna în 2002. Din nefericire, nu au ajuns la altar din prima. Cei doi s-au reunit apoi în 2021 și de atunci a fost o poveste de dragoste fulminantă.

După nună, a urmat brunch-ul din a treia zi d petrecere, scrie Page Six.com. După ceremonia lor fastuoasă de sâmbătă, tinerii căsătoriți și-au invitat grupul intim de rude și prieteni la un picnic Oficiantul nunții cuplului, Jay Shetty, și soția sa, Radhi, au fost văzuți făcând fotografii la Perry Lane Hotel din Savannah înainte de a merge la brunch-ul de duminică, potrivit Entertainment Tonight. Fratele lui Matt Damon, Kyle Damon, se pare că a fost și el prezent, împreună cu soția sa, Lori.

Cât a costat organizarea nunții celebrelor vedete. Miza: creșterea cotei d epiață a casei lui Ben

Colin Cowie, planificatorul de evenimente de primă mână, a fost însărcinat cu organizarea tuturor festivităților din weekend, a relatat în exclusivitate Page Six luna trecută. Planificatorul de petreceri cere de obicei între 25.000 și 25 de milioane de dolari pentru evenimentele sale. Printre foștii săi clienți se numără Oprah Winfrey și Michael Jordan.

Pentru nunta lor, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu s-au uitat la bani, miza lor fiind una mare și clară: să craescă cota de piață a vilei lui Ben, casă pe care acesta se chienuie de ani buni să o vândă și nu reușește. Cum, după ce a găzduit venimentul monden al verii, casa va deveni în mod cert mult mai interesantă pentru cei care își doresc să simtă de aproape „atingerea” celebrității.

Ferma a fost decorată în catifea și mătase grea de culoarea rubinului și a purpurei, în contrast cu florile albe proaspete și albul ceremoniei în sine, la care invitații au fost rugați să poarte alb. Scaunele au fost aranjate în jurul unor mese în stil „steamer-trunk”, cu nuanțe de inspirație marocană și perne de tapiserie – inspirate poate de Casa Blanca, unul dintre numeroasele postere de film care împodobeau pereții.

Hotel le lux închiriat pntru invitații la nuntă

Cuplul a plătit 400.000 de dolari pentru a crea decorul pentru petrecerile de nuntă care, după cum a dezvăluit DailyMail.com, iar toate amenajările au fost pregătite timp de patru luni.  În plus, cuplul a închiriat la un hotel boutique cu 40 camere de 800 de dolari pe noapte, fiecare, în Savannah, pentru invitații lor de nuntă de primă clasă.

O sursă a declarat pentru DailyMail.com că tinerii căsătoriți au rezervat 40 de camere la luxosul Perry Lane, care a fost folosit și de cântăreața J.Lo pentru probe ultrasecrete ale rochiei de mireasă. Hotelul, construit în 1906, face parte din legendara Luxury Collection – un grup de locuri de cazare opulente pentru cei mai bogați din lume, cu locații situate în toată Europa și în restul lumii.

Când a anunțat prima ceremonie, J.Lo a spus: „Au avut dreptate când au spus: Tot ce ai nevoie este dragoste. Suntem atât de recunoscători că o avem pe aceasta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii extraordinari și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare”. „Dragostea este răbdătoare”, a mai  spus Lopez după ce s-a căsătorit cu Affleck în Las Vegas.

Sursa foto: Pagesix.com, DailyMail.com