Jennifer Lopez, nuntă cu ghinion. Primele imagini de la eveniment. Mama lui Ben Affleck și un invitat, au fost luați cu ambulanța.

Jennifer Lopez, nuntă cu ghinion. Primele imagini de la eveniment. Mama lui Ben Affleck și un invitat, au fost luați cu ambulanța.
Trei zile și trei nopți atât au anunțat Jennifer Lopez și Ben Affleck că se vor distra la nunta lor. Dar nu e totul așa cum și-au dorit.

Jennifer și Ben şi-au unit destinele, ieri, într-un hotel din statul Georgia, într-o a doua ceremonie, după cea din Las Vegas. La scurt timp, au început problemele.

Jennifer Lopez, nuntă cu ghinion. Mama lui Ben Affleck și un invitat, au fost luați cu ambulanța. Primele imagini de la eveniment

Petrecerea are loc pe moșia lui Ben, unde au fost ridicate mai multe corturi, iar mesele au fost aranjate în aer liber, pentru ca toată lumea să se simtă cât mai bine. Din nefericire, startul la ghinioane l-a dat chiar mama lui Ben. Neatentă, femeia a alunecat pe un ponton și s-a rănit grav la picior, fiind nevoie să fie dusă la spital de urgență. Lângă ea a fost Ben, care, spun sursele, a fumat țigară de la țigară, fiind extrem de îngrijorat, însoțit de Jennifer.

Un alt invitat a fost luat cu ambulanța

Dar belelele nu s-au terminat aici, pentru că astăzi un alt invitat a fost luat cu ambulanța. Deocamdată nu se știe nici cine a fost acesta și nici motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

Paparazzi au mai descoperit un lucru care se pare că l-a deranjat pe Ben Affleck. Cu doar câteva ore înainte ca cei să-și jure iubire veșnică, fratele cel mic al actorului a fost văzut în cealaltă parte a SUA. Nimeni nu știe care a fost motivul pentru care el nu a venit să-i fie alături lui Ben. Sursele susțin că Jennifer și Ben vor încheia nunta duminică, cu ”un grătar și un picnic”.

Ce rochie a purtat Jennifer

Pentru nunta la care a visat 20 de ani, Jennifer Lopez a ales să poartă o rochie semnată Ralph Lauren, personalizată. Le ceremonia din Las Vegas ea a optat pentru două ținute: o rochie de mireasă „dintr-un film vechi” la care a lucrat și o creație din dantelă creată de Zuhair Murad.

Sursă foto: observator