Jennifer Lopez își scoate la vânzare superba vilă Bel Air pentru un preț cu mult mai mare decât la cumpărare. Imagini fascinante

Jennifer Lopez își scoate la vânzare superba vilă Bel Air pentru un preț cu mult mai mare decât la cumpărare. Imagini fascinante
Pentru Jennifer Lopez, schimbarea a început în 2022 și se pare că ea continuă și în acest an, 2023. Dragostea ei pasională pentru celebrul Ben Affleck i-a adus și supranumele de ”Beniffer”. Unica, inegalabila, JLo face orice pentru omul iubit, iar vânzarea unei proprietăți minunate este o dovadă în plus a iubirii ei.

Iată așa, s-a decis și Jennifer Lopez să își scoată la vânzare superba vilă Bel Air cu nouă dormitoare și un amfiteatru de 100 de locuri în aer liber pentru 42,5 milioane de dolari, la șapte ani după ce a cumpărat proprietatea cu doar 28 milioane de dolari. Atenție, vorbim de ordinul milioanelor. Exact cum am spus, pe principiul cine are mult, vrea și mai mult.

Lopez, în vârstă de 53 de ani, s-ar putea să se intereseze de proprietăți mai vaste și mai bune, mai ales după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck în luna iulie 2022. Este nevoie de spațiu pentru o familie mare, în contextul schimbării demarate încă de anul trecut. Cei cinci copiii, doi ai lui Lopez cu cântărețul Marc Anthony și trei ai lui Affleck cu Jennifer Garner, au nevoie de camere separate.

Foto: Agenția care se ocupă de vânzarea proprietății

Cum arată superba vilă a vedetei

Cunoscută ca fiind ”Casa din Bel Air”, ea este dotată cu un amfiteatru în aer liber, un lac și o plajă privată, un cinematograf interior, o piscină cu margine infinită, o sală de sport și 13 băi.

Lopez a cumpărat impresionanta proprietate în 2016 de la actrița Sela Ward și soțul ei, antreprenorul Howard Sherman.

Proprietatea se întinde pe o suprafață estimată la 14.000 de metri pătrați. Iar punctul forte este superba sală de cinema.

Casa are propriul teatru privat, cu postere ale filmelor lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, scrie Daily Mail

În plus față de lac, plajă privată și duș în aer liber , casa are și un teren extins care conține o cabană pentru oaspeți, un teren de golf și o pagodă cu o groapă de foc.

Amfiteatrul în aer liber, de asemenea, un element senzațional, poate găzdui până la o sută de persoane, potrivit agentului de listare, Carolwood Estates.

Într-o fotografie care prezintă interiorul casei, pereții teatrului interior sunt tapetați cu postere de film în care apar Lopez, Affleck și cei doi împreună.

”Monster-in-Law”, ”What to Expect When You’re Expecting”, ”Hollywoodland” și ”El Encante”, în care Lopez a jucat alături de fostul soț Marc Anthony, pot fi văzute în fotografia distribuită de agenția imobiliară.

În casa principală, locuința are un șemineu mare, un bar, o bibliotecă și o cameră principală de divertisment impresionantă, cu tavane înalte.

Un alt punct forte de vânzare al proprietății este stilul „French Country”, care îmbină elemente de piatră și lemn.

Există o mulțime de încăperi destinate pentru gătitului, dar și pentru a mânca, deoarece casa principală conține o sală de mese formală și o bucătărie de bucătar cu o zonă de mic dejun încorporată și un șemineu din piatră. Toate camerele din interiorul proprietății masive se deschid, de asemenea, către terase mari.

Recomandarile noastre