Jennifer Lopez, luată la rost pe rețelele de socializare pentru Ziua Recunoștinței

Jennifer Lopez, luată la rost pe rețelele de socializare pentru Ziua Recunoștinței
Apariție hibernală pentru Jennifer Lopez și familia ei, în plină pandemie. Vedeta a fost fotografiată în New York alături de gemenii Max și Emme și de logodnicul ei, A-Rod în plin lockdown.

Contrar obișnuitelor ținute provocatoarea, Jennifer Lopez a optat pentru un mantou din blană artificială de la Coach ( 1700 de lire), trening lejer și o pereche de UGG. Toate, asortate cu o mască împodobită cu strass-uri sclipitoare și o geantă de mână de mari dimensiuni.

Ea și A-Rod au fost criticați pe rețelele de socializare pentru că au călătorit cu avionul privat la New York pentru a sărbători Ziua Recunoștinței, după ce autoritațile au cerut americanilor să nu călătorească pentru vacanță, pe fondul unei creșteri a numărului cazurilor COVID-19. Cei patru purtau măști pe față în timp ce mergeau spre o mașină care îi aștepta să îi ducă de la aeroport.

A-Rod certat de fani. I se bate obrazul că nu respectă restricțiile

Luni, Rodriguez a postat o fotografie pe rețelele sale sociale în care o arăta pe logodnica sa relaxându-se pe un pat la bordul avionului lor privat și cu comentariul că „doamna e cu adevărat pregătită pentru Ziua Recunoștinței. Voi ce planuri aveți pentru această vacanță?”

Replica însă  a atras mânia unora dintre fanii. „Nici un plan. Le-am anulat pe toate, a scris cineva. Suntem în mijlocul unei pandemii”. Un alt utilizator de Instagram a completat: „Planurile sunt să stau acasă cu soțul și copiii mei pentru a ajuta la încetinirea răspândirii virusului”.

„Lumea ta este mult mai interesantă”, a scris alt utilizator. „Nu avem un avion privat.  Nu mai avem job din cauza lockdown-ului, dar avem sănătate”, a continuat un alt utilizator.

Amintim că marți, Statele Unite ale Americii au raportat peste 2.000 de decese din cauza Covid-19, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins. Acestea sunt cele mai mari cifre noi cu privire la numărul de morți pe care SUA le-a înregistrat din luna mai, urcând numărul total de decese legate de virus la aproape 260.000.

Experții medicali au cerut americanilor să rămână acasă pentru Ziua Recunoștinței, să sărbătorească doar cu membrii propriei familii și în aer liber, dacă este posibil, și să nu organizeze adunări mari.

Sursa foto: JosiahW/Backgrid / Daily Mail

Fața neștiută a Biancăi Drăgușanu. Ce face cu fiica lui Bodi