Jennifer Lopez s-a pus pe treabă. Ce l-a convins pe Ben Affleck să facă

Jennifer Lopez s-a pus pe treabă. Ce l-a convins pe Ben Affleck să facă
Jennifer Lopez s-a pus pe treabă cu Ben Affleck și pare mai hotărâtă ca oricând să-l aducă într-o formă de invidiat. Cum au fost surprinși cei doi.

Ben Affleck arată bine și are fane în toată lumea, însă mereu a fost recunoscut ca având un pic de burtică. Jennifer Lopez s-a pus pe treabă și se pare că l-a convins să schimbe ceva în legătură cu aspectul său fizic. Cei doi au petrecut câteva zile în Miami, acolo unde cântăreața lucrează la proiectele sale. În afară de stat în casă, Ben și Jennifer au mai întreprins și alte activități. 

Se știe deja că J. Lo și fostul ei logodnic, Alex Rodriguez, aveau ceva în comun, anume pasiunea nebună pentru fitness. Totuși, Ben Affleck nu prea dă pe la sală, ba din contră: nu zice nu unei porții de gogoși delicioase. Acum că Jen e în viața sa din nou, stilul de viață haotic pare să devină amintire. 

Jennifer Lopez s-a pus pe treabă. L-a dus pe Ben Affleck la sală 

Paparazzi i-au surprins pe prospeții îndrăgostiți intrând într-o sală de fitness din Miami. Conform membrilor prezenți în sală la acel moment, atât Ben cât și Jennifer au lucrat separat, fiecare cu antrenorul său. Se pare că artista merge la fitness de 5 sau chiar 6 ori pe săptămână. Ba mai mult, fetele din sală au început să-i urmeze exemplul și să facă exercițiile cu mai multă dedicare atunci când Lopez este în sală. 

În ceea ce-i privește pe cântăreață și Ben Affleck, deși au avut exerciții separate, surse din cadrul sălii de sport au declarat că au ieșit împreună la final din clădire, părând foarte îndrăgostiți și apropiați, scrie Page Six. Ca mulți alți americani, Ben Affleck a fost văzut de-a lungul timpului cu nelipsita cafea și gogoașă pe stradă. Jennifer însă pare mai hotărâtă ca oricând să schimbe asta și să-l aducă într-o formă demnă de slip de plajă. 

Foto: Page Six, Facebook

Gogoșile lui Brigitte și Florin Pastramă. Au semnat actele

Recomandarile noastre