Exclusiv. Pepe nu se poate concentra la sala de forță. Al cui o fi posteriorul care i-a furat privirea? FOTO

Exclusiv. Pepe nu se poate concentra la sala de forță. Al cui o fi posteriorul care i-a furat privirea? FOTO
Pepe a mers la sala de forță, însă ceva l-a împiedicat să se concentreze. Chiar și instructorul s-a distrat pe seama lui.

De când a divorțat, Pepe s-a concentrat pe cele două fiice ale sale, care locuiesc cu el. În afară de ele, cântărețul pare hotărât să devină cea mai bună versiune a sa, astfel că Pepe merge temeinic la sala de forță, unde-și lucrează mușchii. Ultima oară când a trecut pragul locației însă, artistul a avut un factor perturbator important. 

Înainte de Paște, Pepe a încercat să intre în dialog prin mesaje cu o tânără frumoasă, Bianca Iordache. I-au plăcut pozele provocatoare ale domnișoarei și a trecut la atac. N-a avut însă mare succes, căci bruneta l-a dat în primire presei, pentru a-și face puțină publicitate. 

Pepe nu se poate concentra la sala de forță. Un posterior roz l-a hipnotizat 

Artistul însă nu se dă bătut și pare că și-a revenit total în urma divorțului de Raluca Pastramă, căci îi fug ochii în toate părțile. Și nu se ferește să recunoască acest lucru. Într-o postare pe Instagram Story, Pepe le-a arătat fanilor că ajunsese la sală și se pregătea să înceapă exercițiile, alături de antrenor. Ceva însă i-a distrat total atenția, așa că s-a oprit să savureze momentul. 

Nu l-a savurat singur, ci alături de cei aproape 350.000 de urmăritori. O domnișoară apetisantă, îmbrăcată într-o pereche de colanți roz mulați, l-a cucerit pe latin lover-ul autohton. Și nici măcar nu l-a cucerit toată, a fost nevoie doar de posteriorul domnișoarei, plasat cum se cuvine și scos în evidență, așa cum se poate observa cu ușurință în poze. „Am venit și eu la sală și încerc să mă concentrez”, a mărturisit Pepe. Lângă el era antrenorul, care părea vădit amuzat de toată situația. 

Artistul nu a mai clarificat ulterior ce s-a întâmplat cu potențiala sa cucerire, așa că nu știm dacă i-a luat sau nu vreun număr de telefon tinerei. Ceea ce știm cu siguranță este că ulterior, Pepe a ieșit cu fetele sale în parc și și-a luat rolul de tată serios, căci a postat, din nou, totul pe Instagram.

Foto: Instagram

Ce bani primesc de la tatăl lor fetițele lui George Burcea și Andreea Bălan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre