Ce bani primesc de la tatăl lor fetițele lui George Burcea și Andreea Bălan

Ce bani primesc de la tatăl lor fetițele lui George Burcea și Andreea Bălan
Iată momentul adevărului. „Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct”, spune cântăreața. Andreea Bălan spune că l-a iertat pe fostul ei soț. Dar nu atât cât să renunțe la procesul pentru pensia alimentară.

În plin proces de divorț s-a aflat ce bani primesc de la tatăl lor fetițele lui George Burcea și Andreea Bălan. Cei doi s-au separat și au ajuns în instanță pentru a regla situația fetițelor. Disputa e legată de custodie, frumoasa blondă dorind custodie unică. Ea a pus pe tapet toate atuurile pe care le are. Câștigă bine, deține o casă spațioasă etc.

Așa cum Rețete și vedete a scris, Andreea Bălan a început primăvara aceasta un mare șantier în duplexul pe care îl deținea cu fostul ei iubit, Keo. Vestita cântăreață locuiește într-un duplex pe care l-a construit, pe vremuri, împreună cu Keo. Locuința se găsește pe o stradă situată în Pipera, lângă Grădina Zoologică.

Cei doi formau un cuplu de 7 ani, în 2013, când s-au apucat de construcție. Au cerut arhitectului să proiecteze un duplex modern, fiecare cu 4 camere, 3 băi, curte interioară şi parcare în față. După despărțire, Keo nu a locuit mult în bucata lui de casă. În final a ajuns la o înțelegere cu fost iubită. Vila era evaluată atunci la 500.000 de euro, iar Andreea Bălan a trebuit să-l despăgubească pe fostul iubit. La finele lui Martie a început șantierul pentru a face ca locuințele să comunice din interior.

Ce bani primesc de la tatăl lor fetițele lui George Burcea

Pe de altă parte, așa cum George Burcea s-a plâns, i-a fost reproșat deseori, de fosta nevastă că nu aduce prea mulți bani în casă. Iar acum are șanse să piardă o treime din veniturile oficiale. Cel mai probabil cele două fetițe vor rămân în grija Andreei Bălan, iar la finalul procesului actorul o să fie nevoit să plătească pensie alimentară Ce bani primesc de la tatăl lor fetițele lui George Burcea și Andreea Bălan? Nu va fi o sumă foarte mare.

Potrivit, Fanatik.ro pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar, socotind că veniturile sale stabile se ridică la doar 2.700 de lei pe lună. Pe lângă faptul că nu se lăfăie în bani, odată încheiat procesul, George Burcea va trebui să achite pensia alimentară retroactiv, calculându-se de la data  în care a fost depusă cererea de chemare în judecată.

Sursa foto: Instagram

Valentin Uritescu, mărturisiri șocante despre boala care s-a instalat la 33 de ani și l-a doborât acum

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre