Prezență surpriză în Parlamentul britanic. Cine a stat alături de regina Elisabeta

Prezență surpriză în Parlamentul britanic. Cine a stat alături de regina Elisabeta
În prima ei ieșire oficială în public de la înmormântarea prințului Philip, regina Elisabeta a avut lângă ea o persoană total neașteptată. Prezență surpriză în Parlamentul britanic, alături de suverană.

Regina Elisabeta a apărut astăzi în Parlamentul britanic, iar alături de ea a fost o prezență surpriză. Deschiderea de stat a Parlamentului este un moment cheie în calendarul politic și constituțional, întrucât suveranul, în calitate de șef al statului, conturează legislația principală conform căreia guvernul din Marea Britanie funcționează. 

În timp ce a stabilit prioritățile guvernului Regatului Unit pentru lunile următoare în discursul de 10 minute, suverana a început prin a spune că prioritatea administrației este de a realiza o recuperare post-COVID.

Prezență surpriză în Parlamentul britanic. Regina, însoțită de prințul Charles și Camilla

Regina a apărut la eveniment într-o rochie de zi de culoarea lavandei și o pălărie asortată, mai degrabă decât rochia ceremonială completă și coroana, care a stat singură pe un tron ​​în Camera Lorzilor. În timp ce toată lumea se aștepta ca prințul moștenitor Charles să o însoțească, alături de suverana s-a aflat și Camila Parker, o adevărată surpriză. 

Reamintim cititorilor că momentan nu există un anunț oficial în ceea ce privește titlu Camillei, odată ce Charles va prelua tronul. În timp ce ducesa de Cornwall ar putea deține titlul de prințesă consoartă, ar putea foarte bine să fie numită regină. Ultima varianta este cea mai probabilă de a provoca nemulțumiri în rândul britanicilor, care nu au uitat încă total drama din anii 90 cu divorțul lui Charles de Diana, și nici moartea tragică a acesteia din urmă. 

Charles, în vârstă de 72 de ani, și Camilla, în vârstă de 73 de ani, au escortat-o ​​pe regină la ceremonia oficială de dinainte, dar evenimentul de marți va căpăta o nouă semnificație, deoarece va sublinia în mod clar modul în care membrii regelui seniori intervin pentru a fi alături de ea în momentele cheie. 

Foto: Instagram

Recomandarile noastre