Jerry Seinfeld și soția, mari afaceriști. Iată cum au câștigat 7 milioane de dolari dintr-o semnătură

Jerry Seinfeld și soția, mari afaceriști. Iată cum au câștigat 7 milioane de dolari dintr-o semnătură
Cunoscutul actor este acum mai bogat cu 7 milioane de dolari, după ce a decis să renunțe la vila lui de la munte. „Căsuța” de vacanță avea mai multe băi decât camere.

Jerry Seinfeld și-a vândut proprietatea din Colorado pentru 14 milioane de dolari. Reședința din Telluride are 12.260 de metri pătrați. Amplasată între vârfurile Munților Stâncoși în Telluride, Colorado, proprietatea are vedere la lanțul Wilson și o casă principală de 12.260 de metri pătrați, proiectată să arate ca o serie de clădiri de fermă, potrivit anunțului făcut de Bill Fandel de la Compass.

Comediantul, în vârstă de 67 de ani, și autoarea de cărți de bucate, în vârstă de 50 de ani, au listat proprietatea în luna martie, anul trecut, pentru 14,95 milioane de dolari, a relatat la vremea respectivă The Wall Street Journal. Aceasta a fost vândută la sfârșitul lunii ianuarie, potrivit registrelor de proprietate care tocmai au fost făcute publice. „Recunoscând cererea puternică de proprietăți, au considerat că este un moment bun pentru a vinde”, a declarat pentru Wall Street Journal, agentul imobiliar care s-a ocupat de tranzacție.

Într-adevăr, dorința de spațiu și de acces la natură creată de pandemia Covid-19 a adus un aflux de cumpărători în orașele de schi și în alte destinații de vacanță. Vânzările de case unifamiliale din Telluride au crescut cu 50% în al patrulea trimestru din 2021, în timp ce prețurile au crescut cu 39%, potrivit unui raport al LIV Sotheby’s International Realty citat de Mansionglobal.com.

Jerry Seinfeld și soția sa sunt mari amatori de schi

Cuplul, pasionat de schi, a cumpărat casa de vacanță cu 11 dormitoare și 13 băi în 2007 pentru 7,55 milioane de dolari. Proprietatea se află la numai câteva minute de Telluride Ski Resort, una dintre cele mai bine cotate destinații de schi din țară. După ce familia Seinfeld a cumpărat proprietatea, a reimaginat întregul loc.

Printre caracteristicile casei se numără o cameră mare cu un șemineu din piatră și ferestre din podea până în tavan cu vedere la priveliștea munților, o bucătărie, un den căptușit cu rafturi și un dormitor principal cu vedere la peisaj și două băi. Există, de asemenea, o sală de gimnastică, un studio de yoga și un garaj pentru patru mașini.

La exterior, există o terasă și o zonă de luat masa, de asemenea cu vedere la munte, iar proprietatea se mândrește cu un pârâu și un sistem privat de trasee printre plopi și molizi. Cu ocazia vânzării, Jerry Seinfeld și soția sa au încasat dublu față de cât au plătit pentru casă.

Sursa foto: Mansionglobal.com