Se întâmplă ceva bizar cu actorii din „Seinfeld”. Se sting unul după altul

Se întâmplă ceva bizar cu actorii din „Seinfeld”. Se sting unul după altul
O nouă dramă la Hollywood, unul din actorii din „Seinfeld” a murit, iar vestea a căzut ca un trăznet, la trei luni distanță după ce un alt actor din serial se stinsese. Anul trecut un altul a dispărut în condiții bizare, fiind identificat abia după luni de zile.

Actorul și comediantul Jerry Stiller, celebru pentru rolurile din „Seinfeld” și „The King of Queens”, s-a stins din viață la începutul lunii mai 2020. Avea vârsta de 92 de ani și a murit de bătrânețe.

Acum, actorul Reni Santoni, cunoscut pentru rolurile din lungmetrajul „Dirty Harry” şi serialul „Seinfeld”, a murit la vârsta de 81 de ani, potrivit Variety care citează un mesaj publicat pe Facebook de producătoarea Tracy Newman. Reni Santoni a murit pe 1 august, în urma unei boli care l-a țintuit la pat o lungă perioadă de timp.

Născut în New York, el şi-a început cariera în teatru, în afara Broadway, cu spectacole ca „The Umbrella” şi „The Mad Show”. Primul film în care a avut un rol semnificativ a fost „The Pawnbroker” (1964), iar primul rol principal a venit trei ani mai târziu, în „Enter Laughing”.


Margherita nu e singura care se droghează în familia de la Clejani. Informații bombă!

Cum slăbești 10 kilograme mâncând cașcaval


El a fost inspectorul Chico González în „Dirty Harry” (1971), şeful de închisoare Ramon Herrera în „Bad Boys” (1983) şi detectivul Tony Gonzales în “Cobra” (1986). Santoni a fost celebrul personaj Poppie în serialul „Seinfeld”, pe care l-a jucat pe parcursul a patru ani. Mai recent, în 2000, a jucat alături de Sandra Bullock în „28 Days”.

Moarte ciudată acum un an

În toamna anului trecut polițiștii au fost chemați să descopere  cadavrul altui actor din „Seinfeld” – Charles Levin. Bărbatul, care dispăruse de acasă în luna iulie, potrivit familiei, a fost găsit decedat, în noiembrie.

Charles Levin era cunoscut și pentru rolurile din filme ca „Annie Hall”, „Night Court”, „Alice”, „Hill Street Blues”, „The Golden Child” și „This is Spinal Tap”. În vârstă de 70 de ani, el locuia în Grant Pass, statul Oregon. Ultima dată el fusese zărit pe 27 iunie. După două săptămâni de căutări, pe 13 iulie, Poliția statală a descoperit pe un drum impracticabil automobilul său.

În interior erau rămășițele câinelui care nu se despărțea niciodată de stăpânul său, iar lângă automobil a fost găsită o gramadă de haine. Tot în aceeași zi, nu departe de acel loc, a fost descoperit un cadavru căzut într-o râpă, doar că a durat până pe 8 noiembrie efectuarea testelor ADN.

Sursa foto: Instagram