Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum slăbești 10 kilograme mâncând cașcaval

Cum slăbești 10 kilograme mâncând cașcaval
Dacă vă plac brânzeturile, știți că acestea sunt grase și, de cele mai multe ori, sunt excluse din dietele de slăbire. Există totuși o „portiță” de scăpare: dieta cu cașcaval. Garantează un minus de 10 kilograme.

Specialiștii în nutriție au găsit o soluție pentru a scăpa rapid și sănătos de kilograme. Este vorba despre dieta cu cașcaval. Dacă veți respecta  cu strictețe și dacă nu veți face abateri în cele zece zile de regim, veți slăbi garantat 10 kilograme.

După ziua a cincea, meniul se repetă încă o dată, pentru a acoperi cele 10 zile de dietă. Pe parcursul perioadei e important să beți 2 – 2,5 litri de apă zilnic, și să începeți să faceți mișcare.

De asemenea, nutriționiștii recomandă să folosiți pentur dietă cașcaval cât mai natural, făpră chimicale. Citiți cu atenție etichetele produselor!

Ziua 1:

Micul dejun – cașcaval dur (20 g), iaurt (200 g), un măr.
Prânz – cașcaval dur (20 g), trei roșii mari, o „legătură” de verdeață.
Gustare – cașcaval dur (20 g), castraveți (100 g).
Cină – piept de pui fiert fără piele (100 g).


Un celebrul star latino care a cântat și în România a anunțat că-i plac bărbații. Cum e implicat Ricky Martin

Margherita nu e singura care se droghează în familia de la Clejani. Informații bombă!


Ziua 2:

Micul dejun – cartofi fierți (200 g), cașcaval dur (30 g).
Prânz – salată din 100 g de varză și 100 g de ridichi.
Gustare – un pahar de lapte, cașcaval dur (20 g).
Cină – morcovi fierți (200 g), cașcaval dur (20 g).

Ziua 3:

Micul dejun – pireu din mazăre (cu sare) (150 g), o ceașcă de ceai fără zahăr.
Prânz – sparanghel fiert (cu sare) (200 g), cașcaval dur (20 g).
Gustare – cașcaval dur (20 g), castraveți (200 g).
Cină – fasole fierte (100 g), cașcaval dur (15 g).

Ziua 4:

Micul dejun – cașcaval dur (20 g), iaurt (20 g), ardei dulce (200 g).
Prânz – conopidă fiartă (sărată) (100 g).
Gustare – cașcaval dur (40 g), 6 frunze de salată.
Cină – carne de vită sau de iepure fiartă (100 g).

Ziua 5:

Micul dejun – cașcaval dur (20 g), roșii (100 g), chefir (200 g).
Prânz – vinete înăbușite cu usturoi (sărate) (200 g), cașcaval dur (20 g).
Gustare – cașcaval dur (20 g), un castravete proaspăt (100 g).
Cină – rădăcină de țelină (50 g), piept de curcan fiert fără piele (100 g).

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre