Jessica Alves, cunoscută cândva drept „Păpușa umană Ken”, vine la Chefi la cuțite. De doi ani, bărbatul cu cele mai multe operații a devenit femeie

Jessica Alves, cunoscută cândva drept „Păpușa umană Ken”, vine la Chefi la cuțite. De doi ani, bărbatul cu cele mai multe operații a devenit femeie
Ani la rând I s-a spus „Păpușa umană Ken”, datorită asemănării cu celebrul partener al păpușii Barbie, Ken. Alves este cunoscut drept o personalitate de televiziune braziliano-britanică. 

„Ken”-ul viu a suferit, probbail, cele mai multe operații estetice la care s-a supus vreodată un bărbat, până a devenit identic, lșa față și corpl cu celebra păpușă masculină. Însă nu a fost destul. De doi ani, Alves a decis să facă tranziția, astfel că acum a devenit femeie: Jessica Alves. A rămas în cotinuare aceeași vedetă urmărită de fani și chemată să dea sare și piper evenoimentelor.

Poveste de viață. Cum a ajuns obsedat/ă de păpușile Barbie

Alves s-a născut pe 30 iulie 1983 în São Paulo, Brazilia, dintr-o mamă braziliană și un tată britanic. Tatăl ei, Roserval Alves, provenea dintr-o familie de europeni care au sosit în Brazilia în anii 1940.  Inițial, familia s-a ocupat de agricultură, dar și-a extins implicarea în afaceri, incluzând supermarketuri, centre comerciale și imobiliare. Când era mic, bunicul i-a cumpărat păpuși Barbie.

Deși lui Alves i-a fost atribuit genul masculin la bărbat la naștere, de la „vârsta de trei, patru, cinci, șase ani”, a început să se considerat femeie. S-a jucat cu păpuși și s-a îmbrăcat și în haine de fată. Alves s-a mutat la Londra la vârsta de 18 ani, unde a studiat relații publice la London College of Communication.Are o situație financiară foarte bună, moștenire de la bunicii ei materni.

Ani la rând a suferit intrevenții chirurgicale care l-au transformat în imaginea partenerului de plastic al păpușii barbie, celebrul Ken. În final însă, a decis să trebuie să facă tranziția și să devină cee ace a simțit că este mereu: femeie.

Jessica Alves vine diseară la Chefi la cuțite

Seara extravaganțelor continuă la Chefi la cuțite cu o altă vizită cu totul specială. Jessica Alves, cunoscută cândva drept „Rodrigo Alves – Păpușa umană Ken”, vine să le dovedească Chefilor că, dincolo de faima internațională câștigată în urma numeroaselor intervenții estetice, are și talent în bucătărie. Dar pe lângă farfuriile pregătite pentru Chefi, întâlnirea din platoul jurizării cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu este un prilej de mărturisiri uimitoare din partea invitatei speciale, sosite din Marea Britanie.

În prezent model, Jessica Alves are 38 de ani și este urmărită de peste 6,7 milioane de persoane pe Instagram, călătoria ei de transformare din bărbat în femeie suscitând interes în întreaga lume. „De doi ani am făcut tranziția de la bărbat la femeie. Am fost bărbat. Acum sunt 100% femeie. Am trecut prin toate operațiile necesare pentru a deveni femeia care sunt azi”, a declarat Jessica Alves, precizând că are mai mult de 60 de intervenții de chirurgie plastică și și-a scos patru coaste!

„În ultimii 10 ani am participat la peste 600 de emisiuni din toată lumea. Înainte, am fost foarte nefericită, am suferit de depresie, consumam mult alcool, nu voiam să mai ies din casă, uram să port haine de bărbat. Apoi am fost la doctor și am primit diagnosticul de disforie de gen. Atunci, specialiștii mi-au spus că am de ales: să fac această tranziție sau să am în continuare o viață nefericită”, spune Jessica Alves, care le-a mărturisit, însă, Chefilor că mai are o problemă.

„Este foarte dificil să-mi găsesc un iubit, un bărbat care să fie mândru de mine, să mă respecte și să mă iubească. Vreau să mă căsătoresc și să am copii. Pot adopta sau pot recurge la o mamă surogat. Dar întâi trebuie să găsesc un tată pentru copilul meu. Așa că dacă știți un bărbat bun, care se pricepe să și gătească, dați-mi un mesaj”, le-a spus ea Chefilor, adăugând că nu este exclus să-și găsească un iubit român și să se mute în România.

Toate destăinuirile Jessicăi și întâlnirea ei cu Chefii urmează în această seară, la Antena 1, în cea de-a noua ediție Chefi la cuțite.

Sursa foto: Instagram, Antena 1