John Travolta a împlinit 67 de ani. Ce mesaj i-a transmis fiica sa

John Travolta a împlinit 67 de ani. Ce mesaj i-a transmis fiica sa
John Travolta a împlinit 67 de ani. Ce mesaj i-a transmis fiica sa, Ella. Este prima aniversare petrecută fără regretata sa soție, Kelly Preston.

John Travolta a împlinit 67 de ani, iar fiica sa, Ella, i-a transmis un mesaj emoționant. Este prima aniversare pe care celebrul actor o serbează fără soția sa, Kelly Preston. Preston, care a jucat în filme precum „Jerry Maguire” și „Twins”, a murit la vârsta de 57 de ani, după o luptă de doi ani împotriva cancerului la sân, anul trecut. 

John Travolta a împlinit 67 de ani
John Travolta și fiica sa, Ella

Anunțul despre moartea lui Kelly Preston a fost făcut atunci chiar de către Travolta. ”Cu o inimă foarte grea vă informez că frumoasa mea soție Kelly a pierdut bătălia de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă cu ajutorul iubirii și sprijinului multor oameni. Familia mea și cu mine vom fi pentru totdeauna recunoscători medicilor și asistentelor de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor medicale care au ajutat, precum și a numeroșilor prieteni și persoane dragi care ne-au fost alături. Iubirea lui Kelly și viața sa va fi mereu amintită”, a scris Travolta pe Instagram la o zi după moartea ei.

John Travolta a împlinit 67 de ani. Fiica sa, mesaj emoționant pe Instagram 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Travolta (@ella.travolta)


Acum, deși este prima aniversare fără iubita sa soție. Travolta a fost răsfățat cu mesaje și urări de la fani și apropiați. Un mesaj i-a transmis și fiica sa, Ella. ”La mulți ani pentru cel mai incredibil om pe care l-am cunoscut vreodată. Nu ești doar cel mai bun tată din istorie, dar ești și cel mai bun prieten al meu. Mulțumesc că ne-ai crescut, ne-ai ajutat și ne-ai iubit și îți mulțumim pentru tot binele pe care îl faci în fiecare zi. Lumea este atât de norocoasă că te are și noi la fel. Te iubesc tati. Am avut cel mai bun timp sărbătorind ziua de naștere alături de tine ieri”, a scris Ella. 

Travolta a transmis și el un mesaj de mulțumire celor ce i-au făcut urări. ”Aș dori să mulțumesc tuturor pentru toate urările uimitoare de ziua de naștere și vă mulțumesc pentru cele 4,6 miliarde de vizualizări ale concursului cu hashtagul #DoTheScottsSlide pe tik tok! Va iubesc pe toti”, a transmis actorul.

John Travolta și Kelly Preston au doi copii, Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani). Fiul lor Jett a decedat în ianuarie 2009, la vârsta de 16 ani, pe când părinții se aflau în vacanţă în Bahamas. Puștiul alunecase în baie și se lovise fatal la cap. A fost o tragedie greu de traversat de Travolta și soția sa.

Foto: Facebook