John Travolta, distrus de durere la moartea în fața morții celebrei actrițe: „Știu că ne vom revedea…”

John Travolta, distrus de durere la moartea în fața morții celebrei actrițe: „Știu că ne vom revedea…”
Comunitatea actorilor de la Hollywood e răvășită de când s-a aflat vestea. Una din marile vedete a murit, fulgerător.

Celebra actriță Kirstie Alley a murit. Luni, copiii actriței, True și Lillie Parker, au anunțat că mama lor a murit după o luptă privată cu cancerul. Aceasta avea 71 de ani. „Pentru toți prietenii noștri, de pretutindeni în întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, firavă și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând”, au împărtășit fiicele ei în anunțul făcut seara trecută.


Alley le-a avut pe True și Lillie cu fostul soț Parker Stevenson, cu care a fost căsătorită din 1983 până în 1997. De asemenea, ea a fost căsătorită anterior cu Bob Alley din 1970 până în 1977.

Actorul John Travolta, devastat de moartea prietenei sale

„A fost înconjurată de cea mai apropiată familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă, au continuat cei doi. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare”. Copiii actriței au mai spus că „entuziasmul și pasiunea mamei lor pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea”.

Actorul John Travolta a fost unul dintre primii care a postat un omagiu pentru prietena sa de-o viață. Cei doi au jucat împreună în cele trei filme „Look Who’s Talking” și i-a fost prieten de mult timp. Cei doi erau amândoi scientologi. „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată, a postat el pe Instagram la scurt timp după ce a fost anunțată moartea ei. Te iubesc, Kirstie. Știu că ne vom revedea.

Celebra actriță a avut o carieră impresionantă

Kirstie Alley a primit un premiul Emmy și un Glob de Aur pentru rolul Rebeccăi Howe din serialul „Cheers”. Însă de-a lungul vieții ei artistice a înregistrat și numeroase nominalizări. De asemenea, a fost cap de afiș în emisiunile „Veronica’s Closet” și „Fat Actress”. A avut propriul reality show, „Kirstie Alley’s Big Life”, și a concurat la „Dancing with the Stars”, „Celebrity Big Brother” și în sezonul 7 al emisiunii „The Masked Singer”.

Pe lângă filmele „Uite cine vorbește”, a mai apărut în „Star Trek II: The Wrath of Khan”, „Summer School”, remake-ul din 1995 al filmului „Village of the Damned”, dar și în „Drop Dead Gorgeous” și „For Richer or Poorer”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre