Johnny Depp și fosta soție Amber Heard se înțeleg din nou. Cu cât se alege actorul

Johnny Depp și fosta soție Amber Heard se înțeleg din nou. Cu cât se alege actorul
Johnny Depp și Amber Heard au ajuns la un consens, în cele din urmă în legătură cu plângerile lor de defăimare depuse, unul împotriva celuilalt, în instanță. Compania de asigurări a lui Heard îi va plăti lui Depp 1 milion de dolari, daunele stabilite în urma procesului pe care l-a pierdut, pentru a pune capăt cazului.

Johnny Depp și fosta soție Amber Heard se înțeleg din nou, dar prin avocați. Ei au soluționat plângerile de defăimare depuse unul împotriva celuilalt – punând capăt celui mai amar divorț hollywoodian din epoca modernă. Avocații celor doi au ajuns la o înțelegere prin care compania de asigurări a lui Heard îi va plăti lui Depp 1 milion de dolari, cu titlu de daune morale și despăgubiri. Totuși actrița iese cu capul sus din poveste: instanța nu i-a interzis să vorbească public despre acest caz și despre faptul că a fost maltratată în timpul căsătoriei, de soțul său.

Amintim că actorii au fost prinși într-o luptă juridică acerbă de ambele părți ale Atlanticului în ultimii șase ani, după ce Heard a susținut că a fost victima violenței domestice în timpul căsătoriei ei  de 15 luni cu Johnny Depp. În procesul din Londra a ieșit învingătoare Amber Heard, în timp ce al doilea proces, desfășurat în America, a fost câștigat de Johnny Depp.

Actrița, în vârstă de 36 de ani, a fost obligată să plătească 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 5 milioane de dolari (reduse ulterior la 365.000 de dolari) în daune punitive în urma procesului de șase săptămâni, în timp ce Depp, în vârstă de 59 de ani, a fost obligat de aceeași instanță să îi dea 2 milioane de dolari, după ce Heard a depus un contraproces pentru defăimare.

În final însă, Johnny Depp și fosta soție Amber Heard au soluționat amiabil plângerile de defăimare pe care și le-au intentat reciproc. Echipele lor juridice au făcut o înțelegere în acest weekend, scrie MailOnline. Suma asupra căreia s-a convenit este de 1 milion de dolari. Bani care vor intra în contul lui Johnny Depp.

Amber Heard, declarație pe Instagram

În declarația bombă postată pe Instagram de Heard, după semnarea acordului, aceasta a spus că „viața mea, așa cum o știam, a fost distrusă” de procesele judiciare. Ea a adăugat că și-a pierdut orice încredere în obținerea dreptății în sistemul juridic american, comparându-l cu tratamentul la care a fost supusă în instanțele din Marea Britanie, și a afirmat că fostul ei soț a câștigat în sala de judecată din Virginia din cauza unui vot „pentru popularitate și putere în detrimentul rațiunii și al unui proces corect”.

După ce și-a vândut deja casa din Los Angeles pentru finanța acțiunea sa în justiție, nu a vrut să riște să piardă și mai mult. Această înțelegere înseamnă că firma ei de asigurare a locuinței își va asuma plata către Depp. „Iau această decizie după ce mi-am pierdut încrederea în sistemul juridic american, unde mărturia mea neprotejată a servit drept divertisment și hrană pentru social media”, a mai scris actrița.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

„Timpul este prețios și vreau să mi-l petrec în mod productiv și cu un scop precis. Timp de prea mulți ani am fost închis într-un proces juridic anevoios și costisitor, care s-a dovedit incapabil să mă protejeze pe mine și dreptul meu la libera exprimare. Nu-mi pot permite să risc o fractură care nu este doar financiară, ci și psihologică, fizică și emoțională. Femeile nu ar trebui să se confrunte cu abuzuri sau faliment pentru că și-au spus adevărul, dar, din păcate, acest lucru nu este neobișnuit.

Prin soluționarea acestui caz, aleg, de asemenea, libertatea de a-mi dedica timpul muncii care m-a ajutat să mă vindec după divorț; o muncă care există în domenii în care mă simt văzută, auzită și crezută și în care știu că pot produce schimbări. Nu mă voi lăsa amenințată, descurajată sau descurajată de ceea ce s-a întâmplat să spun adevărul. Nimeni nu poate și nimeni nu-mi va lua asta. Vocea mea rămâne pentru totdeauna cel mai valoros bun pe care îl am. (…)”.

Cariera lui Johnny Depp „șifonată” rău de procese

Se așteaptă ca Depp să facă și el propria declarație, probabil tot pe rețelele sociale. Momentan, nu a postat nimic. În ultimele luni, fostul star din Pirații din Caraibe a încercat să își relanseze cariera. Este clar însă că litigiul a avut un efect uriaș asupra acesteia. Actorul a fost concediat din franciza Fantastic Beasts după procesul de la Londra. La începutul acestei luni, când numele său a apărut pe o listă lungă de artiști ce ar putea fi câștigători ai premiilor Brit Awards, s-a zvonit că femeile muziciene vor boicota evenimentul, dacă numele lui va rămâne, mai arată publicația menționată.

Heard, pe de altă parte, a devenit atât de îngrijorată pentru siguranța ei încât s-a simțit obligată să părăsească America împreună cu fiica ei Oonagh. Cele două au fost surprinse, în vară, în Spania. Însă nu se știe dacă actrița s-a mutat acolo sau era doar în vacanță.

Amintim că Depp și Heard au fost căsătoriți timp de doar 15 luni tumultuoase înainte de a se despărți în 2016. Drama internă a relației lor de la Hollywood a fost expusă pe deplin în timpul unui proces care a durat câteva săptămâni în iunie. Depp, cândva unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume, a recunoscut în timpul procesului că are probleme cu drogurile și alcoolul, în timp ce Heard a dezvăluit cum povestea lor de dragoste s-a transformat. Într-una dintre cele mai mediatizate acuzații din timpul procesului, ea a fost acuzată că a defecat pe partea lui de pat.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre