Jorge stă la mare, cu burta la soare, înainte de Marea Încercare

Jorge stă la mare, cu burta la soare, înainte de Marea Încercare
Zilele acestea, Jorge, actor, cântăreț și vedetă tv, s-a relaxat cu iubita sa soție, Ramona, pe o plajă de lux din Mamaia. A citit. Îmbrăcat în cămașă.

Fotografia ni-l arată pe plaja de la Clubul Nuba, tolănit pe un fotoliu confortabil, cu preț pe măsură, și citind o carte. E de-a dreptul surprinzător când vezi azi un bărbat cu o carte în mână în loc de telefonul pe care-l butonează.

Nu avem nicio explicație de ce Jorge, pe numele real George Papagheorghe, a ales să stea pe nisipul fierbinte într-o cămașă albă, cu mâneci lungi! Posibil să fi vrut să pună o poză decentă pe Instagram, să nu stârnească fanele, ale căror comentarii ar fi supărat-o pe iubita lui soție care nu a fost menajată ci mai mereu agasată cu răutăcismele unora pentru că este mai mare cu 10 ani decât Jorge.

 

Sau poate că, noua emisiune de la Pro Tv, în care Jorge are un rol important, l-a făcut să ia această mină intelectuală, ca să atragă cumva atenția.

Să vă spunem câteva informații despre emisiunea care va debuta curând la Pro Tv și care va înlocui „Vocea României”.

Cine se ascunde în spatele măștii

Din comunicatul primit de la Pro Tv, reiese că formatul noii emisiuni seamănă destul de mult cu ce face Dan Negru la Antena 1 în emisiunea cu vedetele mascate.

Dar echipa televiziunii Pro mizează pe cele 12 vedete autohtone care intră într-o competiție muzicală, costumate din cap până-n picioare, și încearcă să țină ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Emisiunea se va numi Masked Singer România și este un format mondial. Vedetele care vor participa fac parte dintre artiști, influenseri de pe rețelele sociale și sportivi. „Cu toții au acceptat să nu spună nimănui, nici măcar familiilor, că fac parte din acest show, să renunțe la celebritate și să însuflețească un personaj extravagant, într-o mască ce nu lasă descoperit niciun centimetru pătrat de piele, doar pentru a fi parte din fenomenul mondial Masked Singer”.

Ce vedete vor ghici mascații?

Pro Tv vine cu niște detalii interesante: „În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

 

 

Jorge sau Dan Negru – cine va fi mai bun?

Jorge va fi vedeta maximă, pe mâna căruia a mers Pro Tv. El va fi prezentatorul, adică concurentul direct al lui Dan Negru. El este și mesagerul care ne dezvăluie noutăți cu privire la emisiune.

”Misterios, ireal și iubibil, așa aș descrie ce urmează să vedeți în această toamnă la PRO TV, în emisiunea Masked Singer România. Un nou show de televiziune care va demasca celebrități cu o identitate ascunsă față de detectivii Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc și Ana Morodan, față de mine, public și telespectatori. Eu, pe scenă, sunt cel mai apropiat de măști și mi s-a încrețit mintea de la atâta ghicit. Într-o ediție am impresia că e cineva sub mască, iar în următoarea, un mic indiciu îmi spulberă toate socotelile și o iau de la capăt. Curiozitatea m-a măcinat zilnic, la fiecare filmare și sunt convins că pariurile vor începe încă de la prima emisiune. Cine se ascunde în spatele măștii? – aceasta e întrebarea pe care toată lumea o va avea pe buze toamna aceasta. Masked Singer România e un show care va stârni discuții celor de acasă – între telespectatori, între copii, părinți și bunici.”

Actrița Marina Vlady i-a furat soțul Olgăi Tudorache