Jubileul de platină al Reginei Elisabeta. Palatul Buckingham a dat primele detalii

Jubileul de platină al Reginei Elisabeta. Palatul Buckingham a dat primele detalii
Anul viitor, în Regatul Unit va avea loc cea mai mare sărbătoare regală din istoria modernă. E vorba de Jubileul de platină al reginei Elisabeta.

Regina Elisabeta va fi anul viitor în centrul atenției. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare Jubileul de platină al Majestății Sale.

Jubileul de platină al Reginei Elisabeta va avea loc în 2022. Palatul Buckingham a dat primele detalii

Potrivit Mediafax, anul viitor în luna mai va avea loc cea mai mare sărbătoare regală din istoria modernă, Jubileul de platină al reginei Elisebeta. Pregătirile au început de acum doi ani, iar Palatul Buckingham a dat și primele detalii. Sursele spun că acesta este semnul că regina nu dorește sub nici o formă să abdice. Și chiar dacă are 95 de ani e mai lucidă ca niciodată.

Image licensed to i-Images Picture Agency. 11/03/2019. London, United Kingdom. Queen Elizabeth II leaving a Commonwealth Day service at Westminster Abbey in London. Picture by Stephen Lock / i-Images

Vor participa și poneii personali ai reginei

Pentru această sărbătoare unică vor fi folosiți 500 de cai care vor defila, alături de Cavaleria Regală și artileria de cai. De asemenea, vor fi aduși și poneii personali ai Reginei Elisabeta. De asemenea, vor participa nu mai puțin de 1.000 de dansatori şi muzicieni. Pentru a marca Jubileul de platină vor fi patru zile de festivităţi şi ceremonii la Castelul Windsor.

Număr în stil Bollywood

Pe de altă parte, sursele spun că vor fi implicate multe alte vedete din lumea spectacolului, de la Helen Mirren la Stephen Fry. Se estimează că vor fi spectacole din Oman, Azerbaidjan, Bahrain, Franţa, Norvegia, Elveţia până în Canada. Și va exista și un număr incredibil în stil Bollywood, direct din India. Sursele spun că Regina știe tot ce se întâmplă, pentru că a cerut să fie informată despre pregătiri.

Ce bijuterii va purta Regina

Până acum nimeni nu știe ce bijuterii va purta Regina, dar cu siguranță nu va renunța la superbul inel de logodnă pe care l-a primit de la Prințul Philip, pe care acesta i l-a dăruit în anul 1946. Acesta este o bijuterie ce are în mijloc un diamant mare și este înconjurat de multe alte diamante micuțe.

De asemenea, Regina nu scoate niciodată de pe deget verigheta din aur galez, cu care se spune că transmite mesaje celor care o servesc. Astfel, sursele spun că odată ce Regina răsucește verigheta, e semnul că toată lumea trebuie să părăsească locul.

Sursă foto: libertateapentrufemei, editiadedimineata