După despărțirea anului urmează nunta anului. Ben Affleck caută al doilea inel de logodnă

După despărțirea anului urmează nunta anului. Ben Affleck caută al doilea inel de logodnă
Nu mai este un secret pentru nimeni că Jennifer Lopez și Ben Affleck formează un cuplu. Ei au mers alături de copiii ei la restaurant și nu s-au sfiit să se sărute cu foc, chiar la masă.

Se pare că după despărțirea anului urmează nunta anului. Apropiații cuplului spun că Ben caută un nou inel de logodnă și că își dorește foarte mult căsătoria cu dragostea lui din tinerețe.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat recent. Cei doi au format un cuplu și în urmă cu 17 ani și la momentul acela cei doi se logodiseră, însă s-au despărțit după ce au anulat nunta cu o zi înaintea datei stabilite. Atunci, Jennifer a rămas cu inelul. De altfel, cântăreața e o adevărată colecționară de inele de logodnă. Pe care, așa cum a recunoscut în presă, le păstrează din moment ce i-au fost oferite.

Prieteni apropiați de Ben ar fi declarat presei americane că acesta se pregătește să îi pună, din nou, iubitei sale, marea întrebare. Este posibil ca vedeta să fie „cerută” chiar de ziua ei. Evenimentul va avea loc luna viitoare. Ar putea urma o replică a logodnei cu Alex Rodriguez, pe plajă, super romantic. Cert e că toți apropiații cuplului dau ca sigură logodna, anul acesta, dar și o nuntă rapidă. E vizibil pentru toată lumea cât de bine se înțeleg Ben și Jennifer la 17 ani distanta de la prima lor relație nereușită.

După despărțirea anului urmează nunta anului

Ben Affleck, arată sursele apropiate, se gândește serios să o ceară pe iubita lui în căsătorie într-o zi specială pentru aceasta, astfel că actorul și-a propus ca în data de 24 iulie anul acesta să-i pună al doilea inel de logodnă pe deget lui Jennifer. Atunci JLo va împlini vârsta de 53 de ani.

„Ben dorește să dea dragostei sale de lungă durată o nouă șansă și plănuiește o cerere în căsătorie romantică de ziua artistei, care va împlini 53 de ani pe 24 iulie”, au spus apropriații din anturajul celor doi, potrivit presei internaționale.

Exclusiv. Cum își pierde Mădălina Ghenea nopțile