Julia Roberts și-a lăsat fanii cu gura căscată. Nimeni nu-și închipuia ce face pe platourile de filmare

Julia Roberts și-a lăsat fanii cu gura căscată. Nimeni nu-și închipuia ce face pe platourile de filmare
Să fim realiști, nimeni nu se aștepta la așa un hobby. Marea pasiune a Juliei Roberts a fost dezvăluită, direct de pe platoul de filmare al noului ei film.

Julia Roberts e nedespărțită de o pungă cu accesorii pentru tricotat, scrie Daily Mail. S-a descoperit astfel că vedeta este o fană pasionată a tricotajului.

Julia Roberts a fost văzută și fotografiată  sosind marți pe platoul din Gold Coast al viitorului ei film, Ticket to Paradise, aducând cu ea cu o pungă plină de gheme și de accesorii pentru croșetat și tricotaj. Actrița de la Hollywood, în vârstă de 54 de ani, a coborât dintr-o dubă ținând în brațe o geantă plină cu accesorii de tricotat, inclusiv o piesă vestimentară la care lucrase.

Despre Julia știau cei din echipele de platou că tricotează între filmări în timpul zilelor lungi petrecute acolo, dar acum există și imagini. De asemenea, în geanta ei transparentă se mai putea vedea și telefonul mobil alături de o husă pentru ochelari.

Vedeta din Pretty Woman a fost văzută conversând cu regizorul Ol Parker în timp ce mergea spre platoul filmului. Era îmbrăcată într-o ținută business  cu pantaloni scurți gri, pe care i-a purtat cu un blazer asortat și o cămașă neagră cu nasturi. Julia și-a completat outfit-ul cu o pereche de pantofi brogues negri cu toc și ochelari de soare negri. Actrița câștigătoare a Oscarului a părut relaxată în timp ce pășea printre palmieri, ținându-și blazerul bine închis.

19 ani de mariaj alături de soțul ei

În martie, s-a aflat că Julia și George Clooney se îndreptau spre Australia pentru a filma o nouă producție, mult așteptată.  George, în vârstă de 60 de ani, și Julia,  joacă un cuplu divorțat care călătorește în Bali într-o încercare disperată de a-și opri fiica, interpretată de Kaitlyn Dever, să se căsătorească.

Producția este de așteptat să genereze 47 de milioane de dolari pentru economia australiană și să creeze peste 270 de locuri de muncă. Ticket to Paradise este scris și regizat de Ol Parker, care a regizat The Best Exotic Marigold Hotel și Mamma Mia!.

 Julia Roberts a plecat în Australia în octombrie, petrecându-și perioada de carantină la un conac din Vaucluse (Sydney), evaluat pe piața imobiliară la 57 de milioane de dolari. Ea și-a petrecut Crăciunul în Sydney cu soțul ei  (foto) de care o leagă 19 ani de căsnicie, Danny Moder, și alături de cei trei copii ai lor, gemenii Phinnaeus și Hazel, de 17 ani, și mezinul Henry în vârstă de 14 ani.