Cine e și cum arată bărbatul care o face fericită pe Julia Roberts

Cine e și cum arată bărbatul care o face fericită pe Julia Roberts
După ce ați văzut-o în toate filmele ei celebre ați zice că aproape nimeni nu se califică să-i fie partener. Poate doar George Clooney, dar el e însurat cu Amal, iar aceasta e deja geloasă pe ea ( că joacă în filme cu soțul ei). Anul viitor se vor împlini două decenii de când Frumușica se trezește dimineața lângă același personaj.

Cine e și cum arată bărbatul care o face fericită pe Julia Roberts. Actrița ne prezinta pr pagina ei de Instagram un selfie rar în timp ce sărbătorește cea de-a 19-a aniversare a nunții cu al doilea său soț, Daniel Moder. Câștigătoarea Oscarului și Daniel Moder și-au sărbătorit cea de-a 19-a aniversare cu un selfie rar, pe plajă.

Postarea Juliei care este urmărită de peste 9 milioane de fani, a primit comentarii deosebite de la Rita Wilson și Sam Taylor-Johnson, precum și un „like” de la comediantul Chelsea Handler, scrie Daily Mail.

Cine e și cum arată bărbatul care o face fericită pe Julia Roberts

Separat, Danny a postat pe propriul Instagram, un alt instantaneu al cuplului. „Astăzi începem al 20-lea an de căsătorie”, a scris bărbatul alături de imagine. Este vorba de o fotografie surprinsă cu puțin timp înainte ca Julia să fie cerută în căsătorie.

Daniel Moder, 52 de ani, este un cineast celebru, nominalizat la Emmy. Julia Roberts l-a întâlnit inițial pe platoul filmului lui Gore Verbinski, „The Mexican”, unde juca alături de Brad Pitt. Era în anul 2000. Ei s-au căsătorit în 2002. Julia  și Daniel sunt părinții mândri ai gemenilor Hazel și Phinnaeus, în vârstă de 16 ani. Ei mai au un fiu, Henry, în vârstă de 14 ani.

Ultimul proiect cinematografic al Juliei Roberts, o mare provocare

Julia o va înfățișa pe Martha Mitchell ( soția lui N. Mitchell, procurorul general al Americii în perioada mandatului prezidențial al lui Richard Nixon) în trei episoade ale thrillerului politic inspirat de Watergate, „Gaslit”. Acesta va avea premiera la sfârșitul anului. În seria creată de Robbie Pickering și Sam Esmail – bazată pe podcastul Slate Burn din 2017 realizat de Slate – mai joacă Sean Penn, Dan Stevens și Betty Gilpin.

Sursa foto: Instagram

Laurette a dat cărțile pe față. Cine e în spatele ei și nu-i refuză niciodată nimic

Recomandarile noastre