Laurette a dat cărțile pe față. Cine e în spatele ei și nu-i refuză niciodată nimic

Laurette a dat cărțile pe față. Cine e în spatele ei și nu-i refuză niciodată nimic
A suferit mult din cauza bărbaților din viața ei, dar există cineva care îi face toate poftele. Cine nu-i refuză nimic lui Laurette.

Dintre toți masculii din viața ei, un afacerist celebru nu-i refuză nimic lui Laurette. Ce relația are mulatra cu acesta.

A dat cărțile pe față. Cine e în spatele lui Laurette și nu-i refuză niciodată nimic

E pentru prima dată când Laurette spune adevărul despre Ion Țiriac. Chiar dacă niciodată nu a recunoscut ce a fost între ei, diva a dat cărțile pe față. Ea susține și acum că ei sunt cei mai buni prieteni, dar a punctat faptul că acesta i-a oferit întotdeauna ajutorul de care a avut nevoie.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale. Pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie! Este un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a mărturisit mulatra, potrivit ciao.ro.

Vrea neapărat un copil

În prezent, mulatra îl are alături pe fotbalistul Magaye Gueye, care consideră că e potrivit pentru a fi tatăl copilului său. „Am o relație frumoasă, mă simt iubită. Însă nu cred în siguranța nimănui decât în forțele mele proprii. Iubirea este complicată, este nevoie de timp și răbdare să iubești să oferi siguranța și încredere. Iubirea e frumoasă dar dureroasă uneori. Am invățat să mă iubesc pe mine apoi să ofer eu iubire celor din jurul meu. Nu am așteptări, ca să nu fiu dezamăgită.

Iubesc atâta timp cât există iubire de ambele părți și simt. Apoi, dacă nu funcționează, fiecare e liber să meargă pe drumul său. Mi-aș dori o iubire cu multă pasiune, să arăt tuturor cât de mult iubesc, asta pentru că sunt o femeie romantică și plină de pasiune care are multă dragoste de oferit, însă pentru asta trebuie să găsești omul potrivit. (…)

Vreau să am un băiețel și încerc să îi explic Serenei că e bine să ai un frate. Pentru că și eu am un frate și e bine să ai pe cineva ca să nu fii singur”, a mai spus aceasta.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre