Julia Roberts, declarație de dragoste pe Instagram

Julia Roberts, declarație de dragoste pe Instagram
Rețeaua de socializare Instagram emană o atmosferă plină de iubire în ultima vreme. Una dintre vedetele care sunt într-o perioadă de romantism este și celebra ”Pretty woman”.

Julia Roberts, în vârstă de 52 de ani, face să vibreze platforma Instagram cu o postare în care apare alături de soțul ei, Daniel Moder.

În fotografia postată, Julia își sărută soțul pe obraz și o descrie cu “18 years” și hashtag-ul “#heckyes”.

Actrița a postat foarte puține imagini cu soțul ei pe rețeaua de socializare de-a lungul timpului. De data aceasta i-a oferit, însă, un moment special.

Fericitul cuplu aniversează 18 ani de la data nunții și 20 de ani de când aceștia s-au cunoscut, pe platourile de filmare pentru „The Mexican”, în anul 2000.

 

„La mulți ani de Ziua Tatălui tuturor taților și siluetelor de tați. În special acestui bărbat”, scrie Julia Roberts lângă fotografia postată pe contul ei de Instagram, în care Daniel Moder apare sub forma unei siluete, mergând pe plajă.

Cei doi sunt fericiții părinți a trei copii: gemenii Phinnaeus și Hazel, în vârstă de 15 ani, și Henry, în vârstă de 13 ani.

Pe contul său de Instagram, Daniel Moder postează de asemenea, ocazional, imagini cu frumoasa soție. Nu ratează, însă, zilele speciale din viața lor.

„Partenera mea de Valentine’s day. Îmbrăcată foarte elegant pentru un shooting într-un oraș frumos, dar aducând bucurie prin râsul, fețele amuzante și vocile ei. Încă mă ciupesc”, a scris Daniel la o fotografie cu soția lui, postată de Ziua Îndrăgostiților.

Ghislaine Maxwell, arestată în cazul „Fetițele lui Epstein”, face valuri

Recomandarile noastre