Reacția surorii lui Radu Ștefan, după ce juniorul lui Bănică a câștigat prima ediție Te cunosc de undeva!

Reacția surorii lui Radu Ștefan, după ce juniorul lui Bănică a câștigat prima ediție Te cunosc de undeva!
Au fost emoții maxime în familia Bănică, aseară, iar Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marina trăit la intensitate maximă totul. Reacția ei a fost colosală.

Juniorul lui Ștefan Bănică a câștigat prima ediție Te cunosc de undeva!, iar Violeta, sora lui după tată și fiică a Andreei Marin, a avut o reacție colosală. Interpretând-o pe Lady Gaga, într-o ținută surprinzătoare aurie, pe tocuri și cu o coregrafie complicată, juniorul lui Bănică s-a impus. Prima ediție a show-ului Te cunosc de Undeva! A fost câștigat de Radu Ștefan Bănică, primul copil al celebrului cântăreț.

Așa cum Rețete și vedete a scris, adevăratul Ștefan Bănică jr. are 19 ani, și, după ce a absolvit Liceul Jean Monet, în Capitală, este student la Actorie. Așchia nu sare departe de trunchi, iar Radu Ștefan Bănică duce mai departe tradiția. După bunicul și tatăl său și el vrea să devină actor. Deși e la liceu, ia de câțiva ani cursuri de actorie. El a apărut deja în spectacole de teatru, dar a urcat și pe scenă și a cântat, împreună cu tatăl său.

Juniorul lui Bănică a câștigat prima ediție Te cunosc de undeva!

Ieri seara, Radu Ștefan Bănică a fost ales câștigătorul primei ediții Te cunosc de undeva! cu un travesti destul de greu, Lady Gaga. Chiar dacă nu a fost singurul travesti al serii, transformarea lui a fost cea mai bună din prima gală. Imediat după terminarea primei gale Te cunosc de undeva, tânărul a publicat pe contul de Instagram o imagine cu transformarea lui, iar primele reacții au apărut imediat.

Printre cei care l-au felicitat se numără și sora sa vitregă, Ana Violeta, fiica Andreei Marin, care i-a pus câteva emoticoane cu inimioare. Și cunoscuta prezentatoare de la TVR, Andreea Marin i-a scris: „La mulți aaaaaaani, cu toată dragostea !”.

Emisiunea Te cunosc de undeva! de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. În sezonul 16 Te cunosc de undeva, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Și Dorian Popa s-a alăturat echipei Te cunosc de undeva”, el având propria emisiune, online, care transmite din culise.

Sursa foto: Instagram

Le-a dat mari emoții fanilor. Cum arată fetița Ginei Pistol și a lui Smiley