Juniorul Victoriei și al lui David Beckham nu mai suferă din dragoste. Și-a găsit o iubită

Juniorul Victoriei și al lui David Beckham nu mai suferă din dragoste. Și-a găsit o iubită
Cruz Beckham, în vârstă de 17 ani, a suferit din dragoste fix o lună. După ce a fost la nunta fratelui său mai mare, mezinul Beckham și-a găsit și el perechea.

La finele lunii trecute, Cruz Beckham, 17 ani, și modelul Bliss Chapman, 15 ani, s-au despărțit, după ce avuseseră o relație de aproape doi ani. Mama modelului este Rosemary Ferguson, (47 ani), o prietenă de-a Victoriei, iar cei doi tineri s-au cunoscut prin intermediul celor două mame. Acum Cruz nu mai suferă, ci o îmbrățișează cu foc pe noua sa iubită (foto), care e de asemenea model.

Fiul cel mic al Victoriei și al lui David Beckham, a fost văzut cu noua iubită, Tana Holding în Londra. Cei doi au ieșit într-un pub, unde au stat nedezlipiți unul de altul, mai mereu îmbrățișați. Potrivit The Sun, Cruz Beckham a cunoscut-o pe Tana Holding la începutul acestui an. Aspirantul la statutul de star pop, în vârstă de 17 ani, pare foarte îndrăgostit de Tana, care locuiește în Londra și a avut deja contracte ca model. Pare că despărțirea de fosta iubită e de fapt motivată de întâlnirea cu cea nouă.

Noua iubită a intrat în viața lui Cruz la începutul anului

O sursă a declarat pentru The Sun: „Cruz și Tana s-au cunoscut la începutul anului și se întâlnesc în liniște de câteva săptămâni. Formează un cuplu foarte drăguț, iar ea este cu picioarele pe pământ și foarte amuzantă. Ea nu este deranjată de faima lui Cruz și de locul de unde vine el.

Este devreme, dar Cruz pare îndrăgostit de Tana. Ea locuiește în Londra și nu are o viață în atenția publicului. Tana vrea să fie discretă, iar Cruz este fericit să fie de acord cu asta”.

Cruz vrea să devină pop star, ca și mama sa

Cruz este al treilea copil al lui David, 46 de ani, și al Victoriei Beckham, 48 de ani. Posh și Becks au decis să își numească fiul cel mic Cruz după ce acesta a fost adus pe lume la Madrid. Numele său înseamnă cruce în limba spaniolă. Viitorul pare luminos pentru Cruz, care este un cântăreț în devenire. Se pare că este un artist înnăscut. El a făcut un număr de break-dance în fața fanilor Spice Girls în timpul unui turneu de reunire la Madison Square Garden, când avea doar doi ani.

Mai recent, mândra mămică Victoria a împărtășit pe rețelele de socializare clipuri cu fiul ei interpretând diverse piese. În decembrie 2016, în direct la Capital Radio, cel mai tânăr dintre băieții Beckham și-a lansat prima piesă, „If Every Day Was Christmas”.

Cruz a adunat un număr mare de urmăritori pe Instagram, unde postează în mod regulat videoclipuri cu el cântând și are acum 1,9 milioane de urmăritori.

Sursa foto: Instagram, The Sun