Decizie grea pentru Victoria Beckham. Are legătură cu fiul ei cel mic, Cruz

Decizie grea pentru Victoria Beckham. Are legătură cu fiul ei cel mic, Cruz
Acum câteva săptămâni abia ce a iscat mari controverse după ce a pozat destul de dezbrăcat într-un pictorial dintr-o revistă glossy. Între timp, gurile rele au găsit alt subiect de discuție.

Mezinul familiei Beckham nu e la fel de norocos ca și frații lui. În timp ce fratele mai mare, Brooklyn, face planuri de nuntă, iar mijlociul, Romeo, și-a vopsit părul fucsia și apare într-o reclamă pentru un celebru brand sportiv alături de iubita sa, mezinul, Cruz, plânge. El a fost părăsit de iubita sa.

Cruz Beckham, 17 ani, și modelul Bliss Chapman, 15 ani, s-au despărțit. Adolescenții au avut o relație de aproape doi ani, pe care tocmai au încheiat-o, potrivit presei mondene internaţionale. Mama modelului este Rosemary Ferguson, (47 ani), o prietenă de-a Victoriei, iar cei doi tineri s-au cunoscut prin intermediul celor două mame.

Se pare că tinerii au decis să pună punct relaţiei. Acum, Victoria doreşte să gestioneze problema elegant, cu mare empatie faţă de suferinţa fiului, dar nu ar vrea nici să-şi strice relaţia cu Rosemary.

Victoria Beckham își alină fiul, dar ține și la relația cu mama fostei iubite

Un apropiat al Victoriei Beckham a declarat OK!Magazine Anglia că Victoria e cunoscută pentru faptul că pune întotdeauna familia pe primul loc. Este deosebit de atentă la sentimentele lui Cruz. În ceea ce privește despărțirea, ea nu vrea să își strice prietenia cu mama lui Bliss, dar nici nu poate să nu îi țină partea fiului ei.

„Cruz e un tânăr încântător şi deloc duşmănos. Toată familia Beckham o îndrăgea pe Bliss, mai ales Victoria”, a încheiat dezvăluirile sursa citată de OK!Magazine Anglia. Având în vedere legăturile strânse dintre cele două familii, despărțirea este o veste tristă pentru toți cei implicați; se spune că Victoria și David au apreciat-o foarte mult pe Bliss.

Până la ora aceasta, Victoria Beckham nu a comentat informaţiile din presă. Dar în timp ce Cruz a fost ghinionist în dragoste, nu același lucru se poate spune despre fratele său mai mare, Brooklyn Beckham. Tânărul de 23 de ani urmează să se căsătorească cu logodnica sa, Nicola Peltz, în această primăvară.

Sursa foto: Instagram