Jurnal Chefi fără limite. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu scot tot ce au mai rău în ei

Jurnal Chefi fără limite. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu scot tot ce au mai rău în ei
Chefi fără limite este noul show culinar pe care îl pregătesc cei trei chefi, Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu. Nu va lipsi frumoasa prezentatoare Irina Fodor. Episodul 1 din Jurnal Chefi fără limite este din 18 octombrie.

Toată vara, pe caniculă și pe ploaie, cei trei chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au filmat pentru noul show Chefi fără limite, de la Antena 1. Se poate vedea și pe AntenaPlay. Au fost în Grecia, departe de cei dragi.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu scot tot ce au mai rău în ei

Chefi fără limite îi aduce în prim plan pe cei trei chefi talenați, Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu. Și-au format echipele pregătite să gătească și să se întreacă în Show-ul culinar se filmează pe meleagurile Greciei. Au gătit fructe de mare, dar și alte preparate delicioase.

“Acest format, Chefi fără limite, cred că va scoate tot ce e mai rău în noi. Iar în felul ăsta nu cred că ne-ați văzut niciodată. Așa, în aer liber, lăsați de capul nostru, fără nici o limită. Va fi o expediție culinară. Vom vedea rețete noi, locuri noi și foarte multe situații dificile. Abia aștept să îi văd și pe prietenii mei, Cătălin și Florin, la treabă”, a declarat Sorin Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu și-au format echipele pregătite să gătească și să se întreacă în Show-ul culinar se filmează pe meleagurile Greciei

Au trecut prin multe peripeții

Chef Sorin Bontea a povestit că noul show culinar îi face să treacă prin multe peripeții, forțându-i să iasă din zona lor de confort.

“Schimbăm insule dintr-o parte în alta, se schimbă tradiția. Fiecare insulă are ceva specific. Într-un loc am găsit nu știu ce pâinică, într-un loc am găsit nu știu ce băutură. Adică în fiecare insulă găsim ceva nou. Plus de asta trebuie să ne adaptăm. La felul de mâncare pe care îl gătesc ei aici. Știu și eu despre tzatziki, salată grecească și souvlaki și ce-o mai fi pe-acolo”, a spus chef Sorin Bontea.

Ce este nou pentru cei trei chefi, chiar o adevărată provocare, e faptul că nu mai găsesc ingredientele atât de repede. Nu au totul la îndemână și trebuie să se descurce.