Justin Bieber, chinuit rău de boală. I-a paralizat fața și îi este frică că nu va mai putea mânca. Video

Justin Bieber, chinuit rău de boală. I-a paralizat fața și îi este frică că nu va mai putea mânca. Video
Cu puțin timp în urmă, Justin Bieber dădea o vestea tristă tuturor celor care îl iubesc. A anulat concertele din turneul său mondial Justice.

Justin Bieber e bolnav și nu știe ce soluție să găsească pentru a trece cu bine peste această perioadă deloc plăcută.

Justin Bieber e disperat. I-a paralizat fața temporar și îi este frică că nu va mai putea mânca

A fost diagnosticat recent cu sindromul Ramsay Hunt și se află într-unul din cele mai grele momente ale vieții. Justin Bieber a făcut un gest care arată cât este de disperat. El și-a rugat fanii să se roage pentru sănătatea lui. Cântărețul a postat pe contul său de Instagram un film în care le-a explicat internauților în ce constă boala de care suferă.

El s-a speriat pentru că i-a paralizat fața și se teme că nu va mai putea să se hrănească. Situația e gravă, acest sindrom fiind o complicație a Zonei Zoster, care poate duce la o paralizie facială permanentă. Din nefericire, Sindromul Ramsey Hunt poate să ducă și la pierderea auzului. În filmuleț se vede că el nu mai poate să clipească cu unul dintre ochi și nici să miște o parte din față.

„Am sindromul Ramsay Hunt, care este cauzat de un virus care-mi atacă nervii din ureche”

„Cel mai probabil vedeți ce se întâmplă cu fața mea. Am sindromul Ramsay Hunt, care este cauzat de un virus care-mi atacă nervii din ureche și față și care mi-a provocat aceasă paralizie”, a spus Justin în filmulețul postat pe rețeaua de socializare. El le-a explicat fanilor că aceasta este cauza pentru care nu-și mai poate susține concertele și i-a rugat cu ochii în lacrimi pe admiratori să se roagă pentru el.

„Mi-e din ce în ce mai greu să mănânc, iar acest lucru este extrem de frustant. Vă rog, rugați-vă pentru mine!”, au fost cuvintele renumitului artist. Potrivit oamenilor de știință, afecțiunea de care suferă Bieber afectează aproximativ 5 din 100.000 de persoane din Statele Unite pe an.

Sursă foto: instagram