Justin Bieber, grav bolnav. Afecțiunea i-a afectat funcțiile creierului

Justin Bieber, grav bolnav. Afecțiunea i-a afectat funcțiile creierului
Fanii lui Justin Bieber sunt în stare de șoc. Artistul și-a întrerupt turneul, după ce a fost diagnosticat cu o boală cruntă.

Doi ani s-a chinuit să înțeleagă ce se întâmplă cu el, dar abia acum a primit diagnosticul corect. Justin Bieber e măcinat de boală.

Veste tristă despre Justin Bieber. Boala de care suferă i-a afectat funcțiile creierului

Într-o interveție pe contul său de instagram, Justin Bieber și-a anunțat fanii că este obligat să întrerupă turneul, ca urmare a bolii de care suferă: boala Lyme şi mononucleoză cronică. Artistul informă astfel și zvonurile care au apărut în 2020 cum că s-ar droga și de aceea s-a transformat total.

„Mi-a afectat pielea, energia și sănătatea în general”

„Mulţi au spus că arăt oribil, că iau metamfetamină etc., dar nu şi-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, precum şi cu o mononucleoză cronică gravă care mi-a afectat pielea, funcţiile creierului, energia şi sănătatea în general”, a spus vedeta.

Artistul se luptă de doi ani cu „această afecțiune nenorocită” 

Bieber a mărurisit că a trecut prin cei mai dificili ani din viața lui, iar boala infecțioasă de origine bacteriană l-a făcut să se transforme total și le-a promis fanilor săi că le va explica totul pe îndelete într-o serie de filme. Există și o veste bună în toată această nenorocire: vedeta a primit, în sfârșit, tratamentul care-l va salva.

„Aceste lucruri vor fi explicate mai departe într-o serie de documentare pe care o voi pune în curând pe YouTube. Au fost doi ani dificili, dar acum primesc tratamentul potrivit care mă va ajuta să vindec această boală până acum incurabilă. Vă iubesc, mă voi odihni şi apoi mă voi întoarce într-o formă mai bună decât înainte”, s-a destăinuit cântărețul.

Potrivit informațiilor oferite de Corriere della Sera, anunţul a venit în ajunul concertului de la Toronto, parte a turneului Justice World Tour. În acest moment nu se cunoaște dacă Justin Bieber va participa la concertele ce vor urma.

Sursă foto: dcnews