Sora mai mică a lui Gigi Hadid, în vârstă de 23 de ani, a discutat marți pe rețelele de socializare cu fanii săi despre boala cu care se luptă.

Ce simptome simte Bella Hadid

Împărtășind informațiile cu cei 32,5 milioane de adepți ai ei de pe Instagram, vedeta a explicat că resimte cel puțin 10 simptome ale bolii Lyme, în fiecare zi. Acestea includ dureri de cap, insomnie, confuzie și anxietate.

„Adevărul. Boala invizibilă … Te iubesc @palestineonaplate În fiecare zi simt cel puțin 10 dintre aceste simptome…de când aveam probabil 14 ani, dar simt mai agresiv de când am împlinit vârsta de 18 ani”, a scris Bella în descrierea postării.

Bella a fost diagnosticată cu Lyme încă din 2012 și a fost forțată să renunțe la cariera profesională de călărie. Boala de natură bacteriană, care este transmisă de o căpușă, a afectat-o ​​și pe mama ei Yolanda și pe fratele său Anwar.

Vorbind despre experiența sa cu boala, Bella a vorbit despre dificultățile prin care a trecut.

„Viața nu este întotdeauna așa cum arată în exterior, iar cea mai grea parte a acestei călătorii este să fi judecată după felul în care arăți în locul modului în care te simți”, a declarat supermodelul.

Justin Bieber a trecut prin aceeași experiență

Bella și familia ei nu sunt singurele celebrități care au fost afectate de misterioasa boală transmisă de căpușe. Starul pop Justin Bieber a dezvăluit, de asemenea, că a combătut boala.

Tot într-o postare pe rețelele de socializare, celebrul cântăreț le-a promis fanilor că va crea un videoclip și va discuta despre modul în care a depășit boala. Unchiul  soției lui Justin Bieber, celebrul actor Alec Baldwin, a dezvăluit în 2011 că a fost diagnosticat cu boala.

România poate fi vizitată într-o singură zi. La 6 km de Sighişoara

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp