Justin Bieber intră în război cu Kanye West. Totul a pornit de la soția mai tânărului artist

Justin Bieber intră în război cu Kanye West. Totul a pornit de la soția mai tânărului artist
Justin Bieber e foc și pară la adresa lui Kanye West și consideră că acesta a mers mult prea departe pentru a mai putea continua prietenia lor, de notorietate de altfel. S-a ajuns aici după ce rapperul care acum își spune Ye, a atacat-o în public pe soția lui Bieber, Hailey.

Aflat în plin episod psihotic, după cum dezvăluie surse apropiate rapperului, Kanye West pare a fi declanșat o adevărată tornadă de acuzații și scandaluri. Vrea circ cu orice preț în această fază a existenței lui și, la cum vedem, se și pricepe să-l provoace.

Dacă nu ați văzut, Kanye West s-a luat de Hailey Bieber pe rețelele de socializare după ce aceasta i-a luat apărarea redactorului Vogue Gabriella Karefa-Johnson, pe care Kanye a atacat-o anterior. Ye a numit-o pe Hailey „Hailey Baldloose (n. ușuratică), operată la nas” și i-a spus prietenului său, Justin Bieber: „Ia-ți fata înainte să mă enervez. Se presupune că ești prietenul meu, da?”, după care a postat un articol vechi din 2016 despre Hailey și Drake, în care se spunea că s-au cuplat.

Surse apropiate lui Justin și Hailey au confirmat pentru Tmz.com că sunt evident răniți de atacurile lui Kanye West- mai ales că i-au fost alături în 2020, când trecea printr-o perioadă dificilă din viața lui – călătorind inclusiv în Wyoming, pentru a-l vizita la ferma sa.

Amândoi cred că Kanye West a depășit limitele, mai ales că Hailey nu l-a atacat niciodată în apărarea Gabriellei. Ea a spus doar lucruri de susținere despre prietena ei, după ce Kanye „a sfâșiat-o în public”. Mai mult, Hailey susține că nu și-a operat niciodată nasul, așa cum e acuzată acum de rapper.

Colecția lui Kanye West nu a fost primită cu laude la Paris

Sursele publicației mai spun că Justin Bieber a fost întotdeauna super-susținător și sensibil la problemele lui Kanye, dar de data aceasta, trebuie să se distanțeze și să îi ia apărarea soției sale.

După cum a relatat presa străină, Kanye West a atacat-o pe Gabriella Karefa-Johnson, redactor la Vogue, și pe alții care i-au criticat prezentarea de modă Yeezy de la începutul săptămânii trecute și decizia sa de a purta un tricou pe care scria „White Lives Matter”. De atunci, Ye a apărat această decizie, spunând pur și simplu că aceastea „Contează”. Totodată, într-un interviu a dezvoltat subiectul și mesajului controversat, argumentând că „doar am subliniat evidentul: viețile albilor contează!”

Sursa foto: Instagram