Justin Bieber, fotografiat în timp ce „stropea copacul”, cu pantalonii-n vine. Imaginile au devenit virale

Justin Bieber, fotografiat în timp ce „stropea copacul”, cu pantalonii-n vine. Imaginile au devenit virale
Justin Bieber a fost fotografiat cu pantalonii în vine, în timp ce se ușura, ziua în amiaza mare, la un copac. Era în plină activitate pe un teren unde a jucat golf în weekend.

Cântărețul se bucura de soare pe un teren de golf exclusivist din Los Angeles când s-a oprit în spatele unui copac din apropiere pentru a rezolva o „problemă” fiziologică. În fotografii, vedeta pop în vârstă de 28 de ani a râs în timp ce încerca să găsească un loc mai ferit pentru a se ușura înainte ca un prieten să-i  arate copacul mare de lângă ei. Justin Bieber a urmat sfatul și s-a dus spre copac.

După o uşurarea atât de necesară, cântăreţul nu a pierdut timpul și s-a întors la partida de golf. „Este prea târziu acum să-mi cer scuze?”, a comentat acesta după ce imaginile au devenit publice, scrie Page Six.

Hailey Bieber vorbește despre ce-i place soțului să facă atunci când își dă jos pantalonii

Soția sa, Hailey Bieber, a vorbit recent despre viața lor sexuală plină de neprevăzut  în podcastul „Call Her Daddy”. Ea i-a spus gazdei Alexandra Cooper intimități din viața de cuplu, ba chiar și poziția preferată în timpul momentelor petrecute cu „pantalonii dați jos”.  Hailey a susținut, de asemenea, că perechea, care și-a sărbătorit recent a patra aniversare, a „muncit foarte mult” pentru a-și construi „încrederea și legătura frumoasă” pe care o au în prezent.

Justin Bieber se confruntă cu o boală cumplită

Deși acum Justin Bieber și-a rezolvat rapid problemele cu vezica urinară, el s-a luptat cu o serie de probleme de sănătate în ultimele două luni. În septembrie, el a anunțat că trebuie să anuleze restul turneului său mondial „Justice”, după ce s-a confruntat cu complicații legate de sindromul Ramsay Hunt, cu care a fost diagnosticat. „La începutul acestui an, am făcut publică lupta mea cu Sindromul Ramsay-Hunt, în care fața mea era parțial paralizată, a scris cântărețul pe Instagram.

Ca urmare a acestei boli, nu am reușit să finalizez etapa nord-americană a turneului “Justice”, a continuat el. După ce m-am odihnit și m-am consultat cu medicii, familia și echipa mea, am plecat în Europa în efortul de a continua turneul.  Am susținut șase spectacole live, dar au fost epuizante.

După ce am coborât de pe scenă, epuizarea m-a cuprins și mi-am dat seama că trebuie să fac din sănătatea mea prioritatea numărul unu”, a spus Justin Bieber, adăugând că nu va mai cânta în ultimele 70 de spectacole ale turneului pentru a putea să se odihnească și să se refacă.

Sursa foto: Instagram