Kanal D vrea să dea lovitura cu un nou serial de comedie. Trei femei celebre vor merge de mână pe Strada Speranței

Kanal D vrea să dea lovitura cu un nou serial de comedie. Trei femei celebre vor merge de mână pe Strada Speranței
Trei vedete ale României sunt acum pe cai mari și lucrează de zor să revină pe micile ecrane.

Postul de televiziune Kanal D ne promite unul dintre cele mai tari seriale de comedie, cu o distribuție de excepție.

Kanal D vrea să dea lovitura cu un nou serial de comedie. Trei femei celebre vor merge de mână pe Strada Speranței

Kanal D le aduce telespectatorilor un nou proiect de televiziune. E vorba de o comedie care vrea să-i țină pe români în fața televizoarelor și să le smulgă zâmbete, denumită  „Strada Speranței”. Din distribuție vor face parte actori de top, printre Sorin Pârcălab, Andreea Doinea, Monica Anghel, Ovidiu Niculescu, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Claudiu Maier, Dragoș Mușat, Gicu Gojira, Irina Ștefan, Șerban Gomoi, Lia Sinchevici și Aristița Oprea.

Serialul este scris de Toni Grecu

Din acest proiect ambițios face parte și Toni Grecu, care semnează scenariul alături de alți patru scenariști. „E un proiect foarte interesant și important pentru noi. În distribuție sunt cei mai buni actori pe rolurile respective. Nu a fost simplu să alegem dintr-o listă de peste 400 de actori care s-au înscris la casting.

Nici nu aș fi putut imagina o garnitură mai potrivită pentru această producție. Am încredere în ei, toți sunt profesioniști cu mare experiență în comedia TV.”, a declarat simpaticul comediant. Serialul “Strada Speranței” este o producție HB Media Entertainment. Regia este semnată de Conrad Mericoffer și Anca Maria Colțeanu.

Ce se va întâmpla în noul serial

Noul serial ce va debuta la Kanal D va vorbi despre poveștile câtorva familii care locuiesc pe aceeași stradă. Personajele cu dare de mână și case luxoase se vor împleti cu cele simple și modeste ce locuiesc în imobile vechi. „Deși sunt atât de diferiți, totuși acești oameni au un numitor comun, strada pe care locuiesc, care devine un personaj în sine ce catalizează tot freamătul de trăiri, năzuințe și emoții care-i animă.

Când nimeni nu se așteaptă, apare și marea provocare. Este vorba de un investitor italian care vrea să cumpere toată strada, s-o demoleze și să ridice în loc un mare complex de birouri. În fața pericolului, comunitatea se unește iar din unirea aceasta rezultă o poveste specific românească, plină de trădări, minciuni, promisiuni, bani furați, supărări și, la final, o mare bătaie. Și asta nu e totul. E abia începutul.”, se arată în comunicatul oficial al Kanal D.

Sursă foto: instagram