Kanye West, a deraiat rău de tot. Cum a ajuns să continue postările denigratoare

Kanye West, a deraiat rău de tot. Cum a ajuns să continue postările denigratoare
Kanye West face postări false despre  Kim Kardashian și îl batjocorește din nou pe Pete Davidson. Vedeta e tot mai agresivă pe rețelele sociale și pare de neoprit.

În timp ce Kanye West continuă să posteze non-stop tot felul de mesaje agramate, el și-a luat un moment pentru a clarifica o postare manipulată despre Kim Kardashian și obiceiurile ei legate de mersul la baie. Recent, Kim a distribuit o postare virală care a fost făcută să pară că provine de la el, dar, de fapt, nu e așa.

În replică, Kanye West a redistribuit postarea, scriind: „Acesta nu a fost de la mine. Cineva mi-a copiat stilul de text și a scris ceva deloc amuzant”. Postarea datează de duminică. Meme-ul incriminator are următorul text: „Kim are diaree foarte mult.  Mai mult decât ar trebui să aibă o persoană normală”, numele fostei sale soții fiind acoperit cu o pată groasă de culoare roz.

În timp ce a distribuit gluma proastă pe contul său de Instagram, printre alte postări, Kanye West a clarificat faptul că nu el a fost cel care a scris-o, scrie Daily Mail.

Kanye West face postări tot mai ciudate pe Instagram

Cântărețul obișnuiește să facă postări ciudate pe rețelele de socializare. Artistul a profitat de ocazie pentru a clarifica și o altă postare despre care s-a înțeles greșit că ar fi fost făcută de el. El a adăugat în legenda: „Știu că veți fi dezamăgiți, dar de fapt nu eu am scris. Nici prietenii nu au fost amuzanți, dar mi-ar plăcea să știu cine s-a gândit la faptul că îmi place să postez comentarii”.

El a continuat să se exprime, fără să folosească semne de punctuație: „Iubesc oamenii amuzanți și cred că acesta este unul dintre motivele pentru care eu și Skete nu am fi putut niciodată să fim prieteni”  – a scris el la adresa lui Pete Davidson.

Apoi, tatăl celor patru copii ai lui Kim Kardashian și-a enumerat comedianții preferați în timp ce a adăugat: „Din punct de vedere comic, unii dintre favoriții mei sunt Me Mitch Hedberg Anthony Jeselnik Louis CK Jerrod Carmichael Deray JP Smooth Mase Elon Musk 50 Justin LaBoy GLC Eddie Murphy Sakiya Sandifer Chris Rock Larry  David Kevin Hart (În Jumanji) și, desigur, regele David Dave Chapelle”.  El a încheiat explicând: „Uneori trebuie să râdem pentru a nu plânge chiar și atunci când ne ocupăm de subiecte serioase”.

Kanye West și Kim Kardashian s-au certat pe seama școlii unde vor merge copiii

„S*** be the funnyest when it’s true Acel negru care a comentat despre ținuta mea chiar funcționează la universal Daniel Cherry Pop chiar a purtat acea pălărie”, a încheiat el, făcând referire la o postare anterioară pe care a făcut-o despre executivul Adidas.

Întreg delirul  postărilor vine după ce West și-a informat urmăritorii despre starea lucrurilor dintre el și Kim în timp ce se certau pe tema educației copiilor lor. Sâmbătă, el a dezvăluit că a avut o „întâlnire bună” cu fosta sa soție, în timpul căreia au vorbit despre unde ar trebui să meargă copiii lor la școală.

Dar când și-a activat Instagramul în acest weekend, a scris: „Bună, băieți, sunt aici. Îmi pare rău că a durat atât de mult să postez, tocmai am avut o întâlnire bună cu Kim despre tema școlii copiilor”.

El a postat o conversație pe care o avea cu fosta lui soție, Kim Kardashian, unde ea i-a spus: „Poți să încetezi, te rog?”. „Nu. Trebuie să vorbim față-n față! Nu ai niciun cuvânt de spus în privința locului unde merg copiii la școală. De ce ai tu un cuvânt de spus? Pentru că ești pe jumătate albă?”, i-a răspuns Kanye.

„Nu aveți un cuvânt de spus cu privire la copiii mei de culoare și unde merg la școală. Fetele mele nu vor poza în Playboy și nu vor face casete pornografice”, a mai spus rapperul. „Oricine spune că sunt instabil atunci când exprim adevăruri de netăgăduit este o oaie”, a scris el într-o altă postare.

După  Kim și pete, acum se ceartă și cu boss-ul de la Adidas

Rapperul devenit designer a dezvăluit că are un conflict cu Adidas, cu care a făcut un parteneriat prin imperiul său Yeezy. Îndreptându-și furia către Cherry, vicepreședintele senior/director general al Adidas, el a lansat o mulțime de mesaje amenințătoare și furioase.

Într-una dintre postări, a împărtășit o imagine falsificată a lui Cudi și Cherry stând unul lângă altul, cu un logo Adidas lipit pe fiecare din pieptul lor. El a glumit spunând că „Sunt sigur că această fotografie va crește  vânzările din stocurile Adidas. Bun venit, Jing Ulrich, care este în consiliul de administrație la adidas și JP Morgan. Așa că are sens acum faptul că atunci când am vrut să vând, JP Morgan a tăcut”.

La fel ca și postările sale anterioare, aceasta e o frază lungă plină de greșeli gramaticale și de ortografie, ceea ce face dificilă înțelegerea  completă a textului. Pe un fundal negru, el a tastat cu majuscule albe: „Vă garantez că va trebui să vă mutați înainte să termin legal cu dumneavoastră”.

Kanye West l-a numit pe executiv un „capitalist de risc care [sic] numai aventura este capitalismul”, continuând: „Nu pot crea, așa că încearcă să depășească creatorii.  Mori încet.”

Într-o postare separată, dar la fel de supărată, el a adăugat: „F– A VC.  ACUM CE”. Se pare că frustrarea lui Ye provine din faptul că se simte exclus din gestionarea mărcii Yeezy Gap pe care o conducea.

Sursa foto: Instagram