Scandal uriaș. Pete Davidson a transmis un mesaj sinistru legat de copiii lui Kim și Kanye West

Scandal uriaș. Pete Davidson a transmis un mesaj sinistru legat de copiii lui Kim și Kanye West
Comediantul D.L. Hughley l-a criticat pe Pete Davidson, iubitul lui Kim Kardashian pentru că și-a tatuat pe gât inițialele numelor copiilor acesteia. Gestul e total deplasat.

„Cred că este corpul lui, că ea este femeia lui, dar aceștia sunt copiii lui Kanye West! Asta m-ar enerva și pe mine la culme”, a declarat recent comediantul D.L. Hughley, în vârstă de 59 de ani, pentru TMZ. „Tatăl este în viață, este un tată bun, are grijă de acești copii. Nu înțeleg despre ce se petrece în mintea lui (n. Davidson). Nu este treaba mea, dar dacă îți tatuezi numele copiilor mei pe gât, aș avea ceva de spus despre asta”.

Cel mai sinistru tatuaj din istoria Hollywoodului, spun fanii

Cel mai recent tatuaj al lui Davidson pare să scrie „KNSCP”, litere care reprezintă inițialele numelor lui Kim Kardashian și ale celor patru copii ai ei cu fostul soț West: North, 8 ani, Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 2 ani.

Hughley a continuat spunând că vede la orizont „necazuri” pentru vedeta din „Saturday Night Live”. „

„Ascultă, nimeni nu-ți spune că nu poți să-ți trăiești viața. Dacă asta este femeia ta, distrează-te. Dar dacă îți pui copiii acelui bărbat pe gât, asta înseamnă că te antagonizezi. Asta mă scoate din pepeni. Iar West nu este un tată absent. Este un tată bun… și știți ce se poate întâmpla. Știți deja că este o situație sinistră. Crezi că asta te ajută?”, a mai spus comediantul.

Kim Kardashian, încântată de tatuajele iubiului ei, Pete Davidson

Comentariile lui Hughley vin după ce Kardashian, 41 de ani, și Pete Davidson, 28 de ani, au participat la 2022 Met Gala, luni seară, la New York. Vedeta de reality TV a purtat rochia emblematică „Happy Birthday, Mr. President” a lui Marilyn Monroe de la Jean Louis, în timp ce actorul din „King of Staten Island” a arătat bine într-un costum Dior. Cuplul se întâlnește din octombrie 2021, începând relația după ce Kardashian a cerut divorțul de West, 44 de ani, în luna februarie a aceluiași an, arată PageSix.com.

Davidson i-a mai adus un omagiu lui Kardashian cu un alt tatuaj. El și-a tatuat mesajul „My Girl Is a Lawyer” deasupra claviculei stângi la începutul acestui an. Davidson are, de asemenea, prenumele mogulului din industria beauty și de divertisment tatuat pe pieptul său.

De altfel, în timpul unei apariții din martie la „The Ellen DeGeneres Show”, Kardashian a dezvăluit că iubitul său, Pete Davidson, are mai multe tatuaje în onoarea ei. „Are câteva tatuaje, câteva drăguțe, pe care și le-a făcut. Preferatul meu… spune: „Fata mea este avocat”, a dezvăluit vedeta.

Sursa foto: Page Six