Kim Kardashian și Pete Davidson, complici la prima lor apariție pe covorul roșu

Kim Kardashian și Pete Davidson, complici la prima lor apariție pe covorul roșu
În ultimele luni, relația în devenire dintre Kim Kardashian și Pete Davidson s-a dovedit a fi pe cât de elegantă, pe atât de surprinzătoare.  Cuplul s-a manifestat discret - ieșind doar la cine ocazionale și participând la primul lor eveniment împreună, pentru premiera The Kardashians.

Noul iubit a adus cu sine o schimbare majoră în stilul lui Kim Kardashian. Pe lângă look-urile captivante concepute de Demna pentru Balenciaga, pe care starul reality le-a preferat în ultimul an, alături de noul său iubit ea s-a aventurat pe un teren vestimentar puțin mai jucăuș. Cum ar fi puloverul cu imprimeu cu flăcări și pantalonii de piele roșii pe care i-a purtat recent. Situație care “a dat imediat foc” internetului, scrie Vogue.fr.

Prima apariție împreună a cuplului Kardashian – Pete, pe covorul roșu

Cuplul nou format și-a făcut în sfârșit debutul pe covorul roșu aseară, participând la cina Asociației Corespondenților de la Casa Albă în look-uri care s-au conformat cu dress-code-ul evenimentului: glamour. Kim Kardashian era îmbrăcată într-o rochie semnată Balenciaga, un real simbol al opulenței.

Elegantă și mulată, această rochie strălucitoare fără mâneci a fost acoperită cu mii de cristale, pentru o ținută care reflectă perfect dragostea lui Kim Kardashian pentru sclipici, fiind perfect potrivită pentru eveniment. La rândul său, Pete Davidson, a purtat un costum Prada negru cu cravată subțire și ochelari de soare dreptunghiulari. Însă și-a terminat look-ul cu o notă „foarte Davidson”: o pereche de Vans negri, cu șireturi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

În timp ce stilul noului cuplu a fost, până acum, caracterizat ca fiind de o imprevizibilitate fermecătoare, debutul lor pe covorul roșu a marcat „căsătoria vestimentară” perfectă între flerul pentru modă al lui Kim Kardashian și stilul relaxat al lui Pete Davidson, mai scrie sursa citată.  Pentru marea lor noapte în Washington, D.C., se pare că și-au găsit în sfârșit stilul ideal ca cuplu și s-a dovedit a fi la fel de captivant – și de neașteptat – ca și dragostea lor.

Sursa foto: Instagram