Kanye West leagă moartea reginei de Kim Kardashian. Declarație uluitoare

Kanye West leagă moartea reginei de Kim Kardashian. Declarație uluitoare
Fostul soț al lui Kim Kardashian are felului de a fi și de a comunica. De multe ori lezează, chiar dacă e animat de bune intenții. Oricine își poate aminti declarațiile tulburătoare făcute în scurta perioadă când se angrenase în cursa prezidențială.

Acum Ye (Kanye West) le transmite un mesaj tuturor britanicilor. El transmite că „înțelege” cum se simt cei din Marea Britanie după pierderea conducătoarei lor mult iubite: „Și eu mi-am pierdut regina”, a scris rapperul.

Să-l privești pe Ye (Kanye West) încercând să empatizeze poate părea ca și cum ai privi o girafă care face limbo, dar Ye a făcut o încercare în urma morții Reginei Elisabeta a II-a. „Londra, știu cum te simți”, a postat el pe Instagram Stories. „Și eu mi-am pierdut regina”, titrează Yahoo.com.

Kanye West o dă pe empatie

West pare să se refere la divorțul său complicat și cu multe spălări de rufe murdare în public, din 2021 de Kim Kardashian, care, la scurt timp a început să se vadă cu Pete Davidson. Deși, din moment ce nu a oferit nicio clarificare, este posibil, de asemenea, să jelească pierderea, în urmă cu 15 ani, a mamei sale Donda West. Oricum ar fi, situațiile nu sunt chiar comparabile. Elisabeta a II-a a domnit în Anglia timp de peste 70 de ani și a făurit calea postcolonială a monarhiei, punând accentul pe Commonwealth.

Indiferent ce a vrut să spună Ye (Kanye West), mai arată sursa citată, moartea reginei a avut un efect profund asupra lui, cel puțin după spusele sale. El a declarat că moartea ei l-a inspirat să „renunțe la toate resentimentele” și, poate, să renunțe și la toate contractele – West a urmat acest citat prin rezilierea contractului său Yeezy cu Gap.

Pe de altă parte, tot la reziliere se ajungea, deoarece Ye nu a citit clauzele contractului, când l-a semnat, iar ulterior a avut mari obiecții legate de cele stipulate.

Conflictele, la ordinea zilei

La începutul lunii, rapperul devenit designer a dezvăluit că are un conflict cu Adidas, cu care a făcut un parteneriat prin imperiul său Yeezy. Îndreptându-și furia către Cherry, vicepreședintele senior/director general al Adidas, el a lansat o mulțime de mesaje amenințătoare și furioase.

Într-una dintre postări, a împărtășit o imagine falsificată a lui Cudi și Cherry stând unul lângă altul, cu un logo Adidas lipit pe fiecare din pieptul lor. El a glumit spunând că „Sunt sigur că această fotografie va crește  vânzările din stocurile Adidas. Bun venit, Jing Ulrich, care este în consiliul de administrație la adidas și JP Morgan. Așa că are sens acum faptul că atunci când am vrut să vând, JP Morgan a tăcut”.

Sursa foto: Instagram