Kanye West locuiește în biserică. Aici se desfășoară povestea de iubire cu Irina Shayk

Kanye West locuiește în biserică. Aici se desfășoară povestea de iubire cu Irina Shayk
Rapperul și fosta soție Kim Kardashian locuiau într-un conac evaluat la 60 de milioane de euro. De când cu divorțul, Kim a rămas pe proprietate alături de copii, iar Kanye West locuiește la biserică.

Kanye West locuiește în biserică. Rapperul, care a împlinit 44 de ani săptămâna trecută, trăiește o poveste de dragoste cu fotomodelul rus Irina Shayk. Cei doi au fost surprinși în Franța într-o escapadă romantică de ziua lui Kanye. În ceea ce privește divorțul de Kim Kardashian, la momentul respectiv cei doi locuiau în conacul vedetei în valoare de 60 de milioane de dolari. 

După despărțire, Kim și copiii au fost cei care au rămas pe proprietatea luxoasă, iar Kanye a trebuit să se mute. Locația aleasă de rapper este una extrem de cochetă, pe care a achiziționat-o în 2018. 

Kanye West locuiește în biserică. Proprietatea era folosită pentru slujba de duminică 

Proprietatea în care s-a mutat Kanye se află în Los Angeles și este o fermă care a costat 2,2 milioane de dolari. Până să divorțeze de Kim, rapperul folosea vila drept biserică pentru slujba de duminică. „Farmecul primitor al exteriorului rustic și interiorul frumos actualizat, casa principală cu patru dormitoare, evocă spiritul unei case tip fermă din California”, este descrierea oficială a vilei. 

Kanye are, de asemenea, un „șemineu uimitor din podea până în tavan din piatră, podele din lemn de esență tare încrustate, plafoane uriașe boltite cu grinzi deschise și o suită spațioasă la parter, cu dressing și cadă spa.”

„Cu două unități de oaspeți detașate, un garaj pentru 4 mașini, un atelier imens de metal sau hambar, șanț și mult spațiu pentru piscină sau podgorie, această proprietate va atrage atât călărețul, aspirantul producător de vinuri, cât și pasionatul de mașini”, mai zice descrierea. 

Nu se știe dacă Irina Shayk rămâne peste noapte alături de rapper, însă paparazzi i-au văzut mașina lui Kanye în parcare, după ce îndrăgostiții s-au întors din escapada romantică din Franța. Conform unor surse, Kim știe de aproximativ trei luni despre relația dintre Kanye și fotomodelul rus. 

Foto: Daily Mail

Mădălina Ghenea, imagini de infarct în bucătărie. Cum gătește actrița. FOTO