Kanye West a împlinit 44 de ani pe 8 iunie. Deși nu mai sunt împreună, Kim Kardashian i-a transmis un mesaj superb fostului soț pe rețelele sociale, ceea ce a pus fanii pe jar. Vedeta de reality show a pus o poză care o arăta alături de Kanye și de 3 dintre copiii lor. „La mulți ani. Te voi iubi toată viața”, a scris vedeta în dreptul imaginii. În tot acest timp, destinatarul mesajului era ocupat. Kanye a pus ochii pe o domnișoară celebră. 

Pe ea a pus ochii Kanye West

Mai exact, presa internațională a dezvăluit astăzi ce a făcut Kanye West de ziua lui. Se pare că rapper-ul a ales să plece în vacanță tocmai în Franța, alături de Irina Shyak, celebrul fotomodel rus în vârstă de 35 de ani. Pozele cu cei doi râzând și simțindu-se bine au făcut înconjurul internetului. 

Kanye West a pus ochii pe Irina Shyak. Cei doi sunt în vacanță în Franța 

Într-o serie de fotografii publicate de Daily Mail, Kanye apare alături de Irina Shyak în vacanță, în Provence, Franța. Îmbrăcat într-o bluză albă și în pantaloni negri, West nu și-a putut reține zâmbetul, în timp ce, împreună cu Irina Shayk, vizita o podgorie din sudul Franței. Cei doi am mers pe jos de la un hotel de lux, alături de un grup de vizitatori. Aceasta este prima ieșire publică a lui West cu o altă femeie, după despărțirea de Kim Kardashian. 

La rândul ei, Irina Shayk a trăit o poveste de dragoste cu Bradley Cooper, tatăl fiicei sale, Lea. Fondatoarea KKW Beauty, care încă semnează autografe cu numele de familie „West”, a precizat, de asemenea, că ea și Kanye West, despre care a spus că-l va iubi „toată viața”, sunt în relații bune. De asemenea, Irina Shayk este în relații bune cu actorul și producătorul american Bradley Cooper, cei doi fiind văzuți frecvent în compania fiicei lor. 

Foto: Daily Mail, Facebook

Simona Gherghe a dat din casă. „Mai avem și discuții, dar nu s-a întâmplat să nu ne vorbim”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri