Karmen a lui Minune a rupt gura târgului. Direct

Karmen a lui Minune a rupt gura târgului. Direct
Adrian Minune are o fată de toată minunea. Karmen Simionescu face furori ori de câte ori apare pe micile ecrane. Asta pe lângă faptul că în videoclipurile melodiilor sale, face de fiecare dată furori la cum arată.

Este, în mod cert una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul intern, invidiată de femei pentru cum arată, iar acum Karmen a lui Minune a rupt gura târgului. Vedeta e conștientă de frumusețea naturală cu care e înzestrată și nu ezită să poarte cele mai îndrăznețe ținute. Care, evident, îi pun în evidență formele voluptuoase.

Karmen a lui Minune a rupt gura târgului

Recent, Karmen a aprins imaginația fanilor săi cu o imagine cu adevărat incendiară. Ea s-a prezentat pe contul său de Instagram într-o rochie care lasă multe la vedere. Are peste jumătate de milion de urmăritori care au înnebunit. Apare într-o rochie extrem de provocatoare.

Karmen a lui Minune a rupt gura târgului

Diva poartă o rochie de culoare verde militar, decupată adânc. „Mi-e dor de lume multă, muzică, dans și nebunie, mi-e dor de normalitate!”, a scris Karmen în dreptul fotografiei. În câteva ore, vedeta a strâns zeci de mii de aprecieri și mesaje.

Karmen e mămică de fetiță

Karmen a rupt gura târgului după cum arată dar asta nu e tot. Ea e mămica unei fetițe. Dar acest lucru pare să nu îi fi afectat defel fizicul.

Karmen a lui Minune a rupt gura târgului

Sofia Maria Rossa, nepoata lui Adi Minune s-a născut în vara anului 2019. Micuța îi seamănă leit frumoasei sale mămici. Deseori, Karmen postează fotografii în care apare în ipostaze materne, alături de fetiță. Vedeta a povestit, anul trecut, emoțiile trăite la naștere.

„Când i-am auzit glasul, am izbucnit în plâns. A fost cel mai emoționant lucru din lume. Am simțit că sunt cea mai puternică femeie și că pot face absolut orice. Nu există cuvinte să povestești așa ceva. Am pupat-o pe ambii obraji și i-am zis să facă gropițe”, a dezvăluit cântăreața pe un Insta Story.

Karmen a lui Minune a rupt gura târgului

Bruneta are doar 23 de ani, este o mămică tânără, care și-a propus să își păstreze fizicul de invidiat. Silvia Claudia Simionescu, după numele din cartea de identitate, este o cântăreață de muzică pop și R&B.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cum arată sora Biancăi Drăgușanu. Care vă place mai mult

Recomandarile noastre