Kate Middleton a suferit un accident. Ce se întâmplă acum cu prințesa preferată a britanicilor

Kate Middleton a suferit un accident. Ce se întâmplă acum cu prințesa preferată a britanicilor
Kate Middleton a fost văzută rănită la o mână. Care să fie motivul pentru care prințesa s-a accidentat.

Kate Middleton ar fi suferit acest accident după ce s-ar fi jucat pe trambulină cu micuții ei. Și nu e prima dată când pe degetele prințesei ar fi fost văzuți plasturi.

S-a jucat la trambulină cu copiii

Se pare că Prințesa de Wales este predispusă la accidente și adesea ea este văzută cu o bandă adezivă inestetică înfășurată în jurul mai multor degete. Kate a venit cu mâna rănită și recent, când a vizitat o închisoare de bărbați din Surrey, pentru a sprijini o organizație de caritate pentru combaterea dependenței.

Atunci s-a aflat că s-a rănit după ce s-a jucat la trambulină cu copiii. În ciuda rănii, ea a dat mâna cu personalul de la HMP High Down. Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat că degetul a avut „o rană mică, nimic grav”, adăugând că nu a fost rupt.

Ce ținută a ales Kate pentru a merge la penitenciar

Pentru ieșirea la penitenciar, Kate a arătat perfect în costumul său albastru Alexander McQueen. Decizia de a purta această ținută a venit în urma veștii că Sarah Burton, care a creat rochia de mireasă a familiei regale, a renunțat la funcția de director de creație al brandului, după mai bine de 25 de ani de activitate în cadrul companiei.

Kate a adus, de asemenea, un omagiu copiilor ei, purtând un colier cu inițialele lor. E vorba de colierul „Personalised Gold Midnight Moon Necklace”, purtând semnătura Daniellei Draper, în valoare de 1.070 de lire sterline, care a fost gravat cu literele „G, L, C”, în onoarea copiilor ei, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Înainte de a părăsi locul, Kate va vizita The Clink, un restaurant din incintă, care-i instruiește pe cei din spatele gratiilor în domeniul ospitalității, unde se va întâlni cu foști deținuți și cu foști absolvenți ai Forward Trust. Aici, ea va vorbi cu cei care au lucrat cu și au fost voluntari pentru organizația caritabilă în închisoare și în comunitate și va afla cum au fost sprijiniți să se recupereze și să își gestioneze dependențele.

Kate Middleton e foarte des văzută rănită la degete

Pentru Kate a devenit o obișnuință să aibă degetele cu plasturi

Prințesa a mai fost văzută cu un plasture pe degetul mare și în timpul unei vizite la maternitatea Royal Surrey County Hospital’s Maternity Unit, pe 5 octombrie 2022, în Guildford. De asemenea a fost fotografiată rănită și la Bradford în 2020.

Dar și când a participat la Serviciul de mulțumire pentru a sărbători Jubileul de platină al reginei Elisabeta a II-a la Catedrala St Paul’s pe 3 iunie 2022 la Londra. În mai 2019, Kate a purtat un mic plasture pe degetul mare drept la Chelsea Flower Show, coordonându-se perfect cu pantalonii culottes de culoare camel și cămașa crem. Apoi, în noiembrie 2019, un mic plasture circular pe degetul mijlociu al mâinii sale drepte a putut fi văzut la trei evenimente pe parcursul a patru zile.

Mușcată de o felină?

În ziua de Crăciun, 2016, ce a acoperit capătul unui deget mare de la aceeași mână cu celebrul ei inel de logodnă cu safire și diamante? Un plasture, bineînțeles. Apoi a fost momentul din luna noiembrie a aceluiași an când a afișat un plasture dreptunghiular mai mare pe spatele mâinii stângi.

La vremea respectivă, s-a speculat mult dacă nu cumva o anumită felină care se bucura de lumina reflectoarelor a fost de vină, și anume vedeta filmului „A Street Cat Named Bob”, pe care Kate o întâlnise la premiera unui film cu o seară înainte.

Ce plasturi preferă Kate

Pentru cei care au dezbătut meritele respective ale plasturilor din material textil față de cele impermeabile, predispuse să se desprindă, dar mai versatile, trebuie remarcat faptul că soția prințului William pare să nu arate nicio preferință.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre