Trucurile vestimentare ale lui Kate Middleton pentru a evita un dezastru. Ceva se află sub talpa pantofilor, dar și în tivul rochiilor

Trucurile vestimentare ale lui Kate Middleton pentru a evita un dezastru. Ceva se află sub talpa pantofilor, dar și în tivul rochiilor
E frumoasă ca o zână și niciodată Kate Middleton nu a fost prinsă pe picior greșit la capitolul vestimentație.

Pe lângă faptul că e extrem atentă la propria persoană, soția prințului William folosește și câteva trucuri, unele dintre acestea învățate chiar de la regretata regină Elisabeta.

Pentru ca imaginea lui Kate Middleton să nu fie știrbită de vreun accident neplăcut, echipa care se ocupă de vestimentația prințesei are grijă să evite orice fel de accident. Cel mai neplăcut pentru Kate ar fi ca rochița să fie ridicată de vreo pală de vânt atunci când se află în vreo vizită.

Sau ca vreo bretea de-a sutienului să iasă din vreo bluză atunci când îi e lumea mai dragă. Tocmai de aceea Kate obișnuiește să pună pe talpa încălțămintei cartonașe lipicioase. În plus, viitoarea regină a Marii Britanii poartă aproape tot timpul dresuri, pentru ca piciorul să nu alunece din pantofi.

Trucurile vestimentare ale lui Kate

Trucul pe care-l folosea și regina Elisabeta

În plus, aceasta a învățat de la regina Elisabeta cum să procedeze ca rochița să nu fie luată de vânt și ridicată. Aceasta are cusute în tivul de la rochie sau fustă mici greutăți. Kate are trucuri și în ceea ce privește lenjeria intimă care îi este cusută de haine, pentru a se putea mișca așa cum dorește, fără să se întâmple ceva care i-ar da imaginea de femeie perfectă peste cap.

Dar și lenjeria intimă de culoare pielii, care este o modalitate excelentă pentru a arăta că nu are nici un defect. Potrivit informațiilor oferite de revista Glamour, Kate își cumpără lenjeria intimă din locuri accesibile buzunarelor oricărei femei, e vorba de un magazin din Marea Britanie, pe nume John Lewis.

În ultima vreme Kate s-a orientat către branduri britanice care proiectează cu grijă hainele și folosesc doar materiale de înaltă calitate în producția lor. Acest lucru îi asigură că hainele ei se potrivesc frumos, se spală bine și rezistă la testul timpului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre