Kate Middleton reciclează la greu și se îmbracă precum bunica

Kate Middleton reciclează la greu și se îmbracă precum bunica
Soția prințului William este cunoscută pentru modul în care își reciclează hainele, și faptul că nu are nicio reținere să îmbrace de două sau mai multe ori aceeași ținută.

Zilele trecute, s-au deschis evenimentele pe hipodromul Royal Ascot, dar Catherine, ducesa de Cambridge și soția prințului William s-a numărat printre cei absenți de la curse, făcându-și în schimb apariția la o slujbă comemorativă pentru cea de-a cincea aniversare a dezastrului de la Grenfell Tower.  Slujba de pomenire, ținută în vestul Londrei, a onorat cele 72 de persoane care au murit în incendiul rezidențial din iunie 2017.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Ducele și ducesa de Cambridge s-au alăturat celor îndoliați și au păstrat un moment de reculgere înainte de a depune o coroană de flori.  Mulți dintre participanții la slujbă s-au îmbrăcat în verde, o culoare care a devenit un simbol al unității și al speranței în urma tragediei. Kate însă a purtat alb, scrie Vogue.com.

Cum a arătat ținuta reciclată a ducesei de Cambridge

„Astăzi, în timpul unei slujbe de pomenire, ne-am alăturat supraviețuitorilor pentru a-i comemora pe cei pierduți, a scris Kate pe pagina ei oficială de Instagram. A fost o onoare să cunosc oamenii din Grenfell United care au organizat serviciul și au jucat un rol vital, oferind îngrijire pastorală pentru cei afectați și susținând familiile, pentru a se asigura că un astfel de eveniment tragic nu se va mai repeta niciodată.”

Alegerea unei ținute pentru o ocazie atât de emoționantă ar fi fost o sarcină dificilă pentru mulți, dar la Kate totul a fost foarte simplu. Ducesa a revenit la o rochie favorită de primăvară– rochia albă „Flippy Wiggle” de Suzannah London pe care a purtat-o ​​prima dată la Wimbledon în 2019 și pe care a mai îmbrăcat-o, pentru a doua oară, în august 2020, la un alt eveniment public din Sheffield. Este o rochie – cămașă, cu nasturi în față.

Silueta inspirată din anii ’40 a fost combinată cu o curea neagră, o broșă și pantofii asortați. Cea mai recentă ținută a ducesei a fost caracterizata de un alb discret. Pantofii bicolor Alessandra Rich ale lui Kate, cerceii cu perle Maria Black și clutchul Emmy London au fost singurele accesorii vizibile.

Efectul a fost unul de o eleganță subtilă.  Ocazia, la urma urmei, era una care impunea așa ceva.  În rochia ei albă, ducesa de Cambridge ne-a reamintit că moda nu ar trebui să atragă întotdeauna atenția asupra propriei persoane, ci asupra unei comunități mai largi. Kate Middleton e cunoscută că își poartă de mai multe roi hainele, dar și că are în garderobă multe piese de-a dreptul ieftine.

Sursa foto: Instgaram