Kate Middleton și prințul William renunță la castel și se mută la țară. E o mișcare strategică

Kate Middleton și prințul William renunță la castel și se mută la țară. E o mișcare strategică
După consultări îndelungate despre unde să-și petreacă vacanța de vară, Kate și William par să fi ajuns în sfârșit la o decizie.  Ei se vor muta la țară, dar nu într-un castel.

Dintre toate conacele deținute de familia regală, ducii de Cambridge au ales cabana Adelaide ca următoare reședință, scrie Elle.com. Confirmându-și dorința de a fi mai aproape de Regina Elisabeta, care locuiește permanent la Castelul Windsor de doi ani, cuplul a identificat grațiosul conac din secolul al XIX-lea drept locul ideal pentru a ieși din Londra, căutând puțină intimitate, dar fără sa se îndepărteze prea mult de oraș.

După cum a relatat publicația The Sun, cabana se află la doar 10 minute de mers pe jos de Windsor, la sud-est de castel, iar ducii de Cambridge se vor muta acolo foarte curând împreună cu copiii lor George, Charlotte și Louis.

Care e povestea cabanei Adelaide

Clădirea a fost construită în 1831 prin voința regelui William al IV-lea, care i-a dat-o soției sale Adelaide de Saxa-Meiningen, al cărei nume îl poartă și astăzi. Din generație în generație, proprietatea a trecut în mâinile Elisabetei care, înainte de a deveni regină, în 1941 a pus-o la dispoziția prietenilor ei gratuit.

Clădirea, ocupată până de curând de Simon Rhodes, fiul lui Margaret Rhodes, verișoara primară a reginei, a fost recent renovată și asta trebuie să-i fi convins pe Kate și William să o prefere în detrimentul dărăpănat Fort Belvedere, fosta reședință a regelui Edward al VIII-lea și Wallis Simpson, dar și la

Potrivit unei persoane din interior, „Adelaide Cottage pare a fi cea mai bună și singura opțiune. Există probleme cu toate celelalte case, așa că aceasta este favorită”.  Conacul ar satisface toate nevoile, inclusiv apropierea de școlile din Windsor și Surrey pentru prinți.

Decizie strategică pentru Kate Middleton și prințul William

Decizia de a se apropia de regină nu ar fi dictată doar de nevoia de a petrece mai mult timp cu ea, ci și de a o elibera de influența prințului Andrew, care în ciuda scandalului Epstein refuză să părăsească reședința regală de lângă Windsor, unde locuiește cu fosta soție Sarah Ferguson.

Împărțirea între Palatul Kensington, Anmer Hall și Windsor pare cel mai bun compromis pentru William și Kate pentru a ține la distanță ruda incomodă, evitând intrarea în conflict deschis, mai arată sursa citată.

Sursa foto. Instagram, Pinterest