Kate și prințul William au plecat discret din țară la o nuntă în Franța

Kate și prințul William au plecat discret din țară la o nuntă în Franța
Fratele lui Kate Middleton, James, s-a căsătorit cu logodnica sa, Alizee Thevenet, „înconjurat de prieteni și familie”, după cum a anunțat acesta. A fost o ceremonie secretă de la care nu au lipsit câinii. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unuia dintre patrupedele bărbatului.

Kate și prințul William au pleacat discret din țară la nunta fratelui ducesei. Ducele și ducesa de Cambridge și-au dus și copiii pe Coasta de Azur pentru a-l vedea pe James Middleton căsătorindu-se cu logodnica sa franțuzoaică. Totul s-a petrecut în weekend. Ceremonia a avut loc într-o comunitate din sudul Franței, pe Coasta de Azur, după ce a fost amânată de două ori din cauza pandemiei.

Antreprenorul James, în vârstă de 34 de ani, s-a întâlnit cu Alizée în 2018, într-un club din Londra, după ce cockerul speniel Ella al bărbatului s-a apropiat de franțuzoaică. Ulterior, cei doi s-au logodit în septembrie 2019. Acum, pentru căsătoria lor, Kate și William s-au alăturat Pippei și lui James Matthews, Carolei și lui Michael Middleton , care au adus și pe cei doi câini ai lor, la ceremonie.

Kate și prințul William au plecat discret din țară

Nunta secretă  a fratelui mai mic al lui Kate a avut loc în satul francez Bormes-les-Mimosas, pe Coasta de Azur, sâmbătă. Dar nu viitorul cuplu regal  au fost oaspeții de onoare. Acest rol l-au avut câinii cuplului.

James Middleton a dezvăluit evenimentul pe Instagram: „Ieri m-am căsătorit cu dragostea vieții mele, înconjurat de familie, prieteni și, desigur, câțiva câini”.

Anunțându-și căsătoria cu o fotografie cu el și mireasa Alizée pe Instagram ieri seară, James a spus: „Cuvintele nu pot descrie cât de fericit sunt”.

Ceremonia vine după ce James a povestit, anul trecut, că el și Alizée au fost forțați să-și amâne nunta de două ori din cauza pandemiei. Cu toate acestea, nunta a mers înainte de data aceasta în Franța natală a Alizée, țară care se află în prezent pe lista galbenă de călătorii pentru cei din Marea Britanie.

Prin urmare, cuplul și oaspeții lor din Marea Britanie vor trebui să facă un test Covid la două zile după sosirea înapoi în Marea Britanie, dacă sunt dublu vaccinați. Cei care nu sunt dublu vaccinați vor trebui să se autoizoleze timp de 10 zile la sosirea înapoi în Marea Britanie.

Poveste de dragoste declanșată de un cățel

James, fondatorul firmei britanice de felicitări Boomf,  a povestit cum a decurs prima întâlnire cu soția sa. „Noi doi (Ella, câinele cocker spaniel și cu mine) eram la South Kensington Club din Chelsea. Ella stătea întinsă la picioarele mele sub masă. Dându-mi seama că s-ar putea să vrea niște apă, am lăsat-o să se ducă singură la vasul de apă de pe terasă. Ella ea s-a dus la Alizée. Mai degrabă jenat, m-am dus să-mi cer scuze și să o aduc pe Ella înapoi.

Dar Alizée a crezut că sunt chelnerul și i-a ordonat câinelui să bea în timp ce continua să o mângâie pe Ella. Tocmai mă întâlnisem cu viitoarea mea soție, totul datorită Ellei. Dacă nu aș fi avut încredere în Ella, n-aș fi adus-o la South Kensington Club și nu ar fi putut să-i spună salut femeii care a devenit logodnica mea”, a relatat James Middleton pentru The Telegraph.

Cuplul a fost fotografiat ultima dată împreună la cina de gală Bvlgari Magnifica la Spencer House din St James, Londra, în iunie.

Cu ce se ocupă James acum James Middleton

James este cel mai tânăr dintre cei trei frați Middleton, după sora sa cea mai mare, Kate, în vârstă de 39 de ani, și Pippa, în vârstă de 38 de ani. A fost urmărit de milioane de oameni din întreaga lume în timp ce citea din Biblie la nunta din 2011 a lui Kate și a prințului William.

Toți trei au crescut în Berkshire cu părinții Michael Middleton și soția Carole Goldman, ambii fiind antreprenori de succes. James, la fel ca cele două surori ale sale, a urmat internatul privat St Andrew’s School, din Pangbourne, Berkshire, înainte de a se muta la Colegiul Marlborough din Wiltshire.

Pe lângă Boomf, James a lansat și Ella & Co, o companie de hrană pentru câini comandată prin corespondență, care oferă hrană pentru câini liofilizată, crudă, organică, din luna mai a anului trecut. El este, de asemenea, un avocat al sănătății mintale. În 2019, într-o lucrare redactată la persoana întâi, publicată în Daily Mail, a scris cu pasiune despre bătălia sa privată cu depresia – pe care a descris-o drept un „cancer al minții”.

La începutul acestui an s-a dezvăluit că James și Alizée au ridicat a patra proprietate Middleton în satul Bucklebury din Berkshire. Proiectul i-a costat 1,45 milioane de lire sterline. Proprietatea este o fermă de epocă, clasificată la gradul II, cu patru dormitoare, cu grinzi și ferestre cu plumb, într-un sat de la marginea Bucklebury, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instagram și Daily Mail