Katie Price a fost prinsă cu minciuna. Cum a apărut inelul de 50.000 de lire sterline furat!

Katie Price a fost prinsă cu minciuna. Cum a apărut inelul de 50.000 de lire sterline furat!
Acum o lună presa mondială vuia după ce modelul glamour în vârstă de 43 de ani a reclamat că a fost victima unei agresiuni, la o adresă din Essex, în urma căreia i s-a furat inelul de logodnă. Cel puțin așa a explicat vedeta faptul că nu mai purta bijuteria în valoare de 50.000 de lire sterline. Atacul avusese loc la numai câteva zile după ce s-a despărțit de cel care i-a pus inelul pe deget.

Azi se dovedește însă că celebrul model Katie Price a fost prins cu minciuna. Vedeta care susținea că a fost bătută și învinețită și lăsată fără bijuterie, pare să o fi recuperat. Detaliile suspecte sunt multe în acest caz.

Luna trecută, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a fost eliberat pe cauțiune după ce a fost arestat pentru agresarea lui Katie Price. Vedeta însăși a fost dusă la spital după presupusul atac de la o adresă la care locuia în Essex, în timp ce casa ei era renovată. Katie a spus că a fost atacată în timp ce se uita la televizor – forțând-o să fugă îngrozită la casa din apropiere, a fiului ei Harvey.

Ea a relatat cele întâmplate: „Am o vânătaie mare, fața mea este umflată și am fost la spital. Sunt încă amețită și devastată. Am fugit după ce am fost lovită cu pumnul – am fugit la casa lui Harvey care locuiește în apropiere”. Modelul a mai relatat presei că presupusul atac a fost „neprovocat”, adăugând: „Stăteam în casă, uitându-mă la televizor, când s-a întâmplat atacul”.

Inelul cu diamante, dar furat

O sursă a spus la momentul incidentului: „Katie este atât de supărată și mult prea emoționantă pentru a se întoarce la casa în care a fost atacată. A trimis apropiați să ia niște lucruri de care are nevoie de la casa din Essex, astfel încât să se simtă confortabil”.

La momentul respectiv, vedeta a reclamat că agresorul i-ar fi furat inelul cu diamant, în valoare de 50.000 de lire sterline, pe care l-a primit de la logodnicul său, când acesta a cerut-o în căsătorie. Cu câteva zile înainte de atac, cei doi se despărțiseră.
Un purtător de cuvânt al Poliției din Essex a declarat atunci: „Un bărbat în vârstă de 32 de ani, arestat sub suspiciunea de agresiune, furt și comportament coercitiv, a fost eliberat pe cauțiune pe 20 septembrie”

După excursia în Turcia, inelul furat a apărut în mod „misterios”

La finele săptămânii trecute, s-a relatat că Katie a plecat în Turcia, pentru o intervenție cosmetică. O sursă a declarat pentru The Sun: „Katie a plecat în Turcia în această dimineață – are nevoie de câteva zile după tot ce s-a întâmplat”. Sursa a adăugat că Katie se va întoarce în Marea Britanie pentru a-și îndeplini angajamentele contractuale, adăugând: „Are nevoie să se relaxeze și să se bucure de soare câteva zile. Se va întoarce la cursurile de machiaj în weekend, dar trebuia să plece câteva zile.

O zi mai târziu, The Sun a adăugat: „Katie era disperată să-și refacă extensiile și există un singur bărbat în care are încredere să-și lase părul”.

Celebrul model Katie Price a fost prinsă cu minciuna

Totodată, Katie Price a insistat că nu a chemat niciodată poliția pentru a-l denunța pe fostul ei logodnic. Asta, în contextul în care agresarea ei în casă a avut loc la câteva zile după ce ea s-a despărțit de Carl Woods. Vedeta TV s-a logodit cu bărbatul mai tânăr cu 12 ani decât ea în luna aprilie. Acesta a fost al șaptelea logodnic al modelului și avea șanse să devină al patrulea soț.

Katie Price a postat pe Instagram si o clarificare in acest sens: „NICIODATĂ nu am chemat poliția în legătură cu Carl. Ancheta prin care trec acum despre un incident de acum câteva săptămâni nu are legătură cu Carl.”

În comentariul din videoclipul lui Carl, Katie a continuat: „Sănătatea mintală a acestui bărbat este atât de scăzută și ușor de spus, suicidară. Cineva a jucat ceea ce credea că este un joc inteligent și a implicat mass-media cu informații inexacte”.

Fostul concurent al show-ului „Insula Iubirii”, Carl, a postat anterior o declarație pe Instagram, respingând toate acuzațiile că ar fi fost autorul atacului asupra logodnicii sale. În mod surprinzător, la câteva săptămâni de la atac, Katie Price pare să își fi recuperat în mod miraculos inelul de logodnă primit în primăvară de la iubitul de care tocmai s-a despărțit, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail